2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καραμπάγκ - Μαρσέιγ

Προϊστορία

24/2/2022 ΚαραμπάγκΜαρσέιγ 0 - 3
17/2/2022 ΜαρσέιγΚαραμπάγκ 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,805 17.7%
X
€ 6,556 14.9%
2
€ 29,780 67.5%
Over
€ 15,763 75.2%
Under
€ 5,195 24.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

0

56%

Κατοχή μπάλας

44%

5

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

14

Κόρνερ

1

4

Αλλαγές

4

20

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Tofiq Bakhramov Stadium
  • Χωρητικότητα: 31850
  • Θεατές: 27783
Θα διαχειριστεί την κατάσταση η Μαρσέιγ

Θα διαχειριστεί την κατάσταση η Μαρσέιγ

Η Καραμπάκ φιλοξενεί τη Μαρσέιγ σε επαναληπτικό παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με την ομάδα που θα προκριθεί να συνεχίζει στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Α’ Αγώνας: Μαρσέιγ - Καραμπάκ 3-1

ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη υπέρβαση στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Πραγματοποίησε μία τεράστια προσπάθεια η οποία λίγο έλειψε να την αφήσει γερά μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Τελικά η ήττα με 3-1 στο φινάλε κάνει πλέον εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα ενόψει του επαναληπτικού. Δέχτηκε έντονη πίεση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι έμοιαζε ικανή να αντέξει. Στο 41’ όμως ο Μίλικ αρχικά άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια από τη μικρή περιοχή και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε για το 2-0. Στην επανάληψη έβγαλε αντίδραση κι αναζήτησε το γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο ματς. Το βρήκε στο 85’ με τον Μαλινόφσκι κι αναπτέρωσε προσωρινά τις ελπίδες της. Στο 92’ ο αμαρκάριστος Παγέτ πέτυχε το 3-1 και την έριξε στο καναβάτζο, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσει.

Με αυτόν τον τρόπο η Καραμπάκ υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο Κόνφερενς Λιγκ, καθώς είχε χάσει και στην έδρα της Βασιλείας, στο τελευταίο παιχνίδι της για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ψάχνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, από τη στιγμή που χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για την πρόκριση ή τουλάχιστον με διαφορά δύο τερμάτων για να ακολουθήσει παράταση. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς των Αζέρων στη νεοσύστατη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over. Δεν έπαιξε παιχνίδι για το εγχώριο πρωτάθλημα ούτως ώστε να προετοιμαστεί απερίσπαστη για τη ρεβάνς με τους Γάλλους.

Ο τεχνικός του συλλόγου Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ υποστήριξε: «Πάντοτε δουλεύουμε με σκοπό να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν κοιτάμε μόνο το συμφέρον της Καραμπάκ αλλά ολόκληρου του Αζερμπαϊτζάν. Αυτός ο αγώνας για εμάς με μία ομάδα όπως ο Μαρσέιγ είναι πολύ σημαντικός. Τους έχουμε μελετήσει καλά και διαθέτουν σπουδαίους παίκτες κι εξαιρετικό προπονητή. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο αμυντικός Χουσεΐνοφ (-) και ο χαφ Ρομέρο (1/0).



ΜΑΡΣΕΪΓ

Έπρεπε να δικαιώσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου το χαρακτηρισμό του φαβορί ο οποίος της είχε δοθεί για τον αγώνα με την Καραμπάκ. Το έκανε επικρατώντας 3-1 και παίζοντας καλύτερα από τους αντιπάλους της στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης. Είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι άνοιξε το σκορ στο 41’ με κοντινό σουτ του Μίλικ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και της έδωσε σημαντικό προβάδισμα. Στην επανάληψη η απόδοσή της δεν ήταν καλή και οι φιλοξενούμενοι έφταναν συχνά απειλητικά στα «καρέ» της. Κατάφεραν να μειώσουν στο 85’ με τον Μαλινόφσκι. Αντέδρασε ως μεγάλη ομάδα και στο 92’ ο Παγέτ πήρε την ασίστ και σκόραρε από κοντά με ψύχραιμο πλα΄σε «γράφοντας» το τελικό 3-1.

Η Μαρσέιγ στοχεύει φυσικά σε μία καλή πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά της ματς ήταν Over κι αμφίσκορα. Την περασμένη Κυριακή πάντως «προσγειώθηκε» απότομα χάνοντας «καθαρά» εντός έδρας από την Κλερμόν με 2-0. Βέβαια δεν «έπεσε» από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο δημιουργήθηκε έντονος προβληματισμός ενόψει της τελικής ευθείας της Λιγκ 1.

«Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στη διοργάνωση. Παρά την κούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών μου θα πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι για να προκριθούμε. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι παίζουν πολύ επιθετικά. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ματς» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Ρονζιέ (18/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Ενρίκε (16/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τις βάσεις για την πρόκριση έβαλε πριν από μία εβδομάδα η Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και τώρα καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή για να υπερασπιστεί τη νίκη της με 3-1 στην έδρα της Καραμπάκ και να τσεκάρει το εισιτήριό της για τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «Φωκαείς» θα πρέπει απλώς να προσέξουν την άμυνά τους κι εφόσον δεν δεχθούν δύο γκολ, θα προκριθούν ακόμα κι αν δεν σκοράρουν οι ίδιοι. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για μία μεγάλη ανατροπή που θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν πραγματοποιηθεί. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα στηρίξουμε το Under θεωρώντας ότι οι παίκτες του κόουτς Σαμπάολι θα πραγματοποιήσουν μία επαγγελματική εμφάνιση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μαρσέιγ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μαρσέιγ νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/2/2022
Καραμπάγκ
Μαρσέιγ
0 - 3
17/2/2022
Μαρσέιγ
Καραμπάγκ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Relaxed με το υψηλότερο yield +1.19% έπαιξε: Goal
  • » Ο sokos1991, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο steve63, με το υψηλότερο yield +6.03% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες