6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Καζακστάν - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Προϊστορία

9/10/2021 ΚαζακστάνΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 2
7/9/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΚαζακστάν 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 43,853 6.6%
X
€ 49,437 7.4%
2
€ 572,843 86.0%
Over
€ 18,051 27.7%
Under
€ 47,065 72.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

81 ψήφοι:

Με πολλές απουσίες στο Καζακστάν η Βοσνία

Με πολλές απουσίες στο Καζακστάν η Βοσνία

Καζακστάν και Βοσνία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Νουρ-Σουλτάν, με τους λαβωμένους Βόσνιους να χρειάζονται μόνο νίκη στη μάχη για την 2η θέση.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Μπορεί να μην έχει ακόμα νίκη στα προκριματικά, αλλά συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακή παρουσία, έχοντας πάρει δύο ισοπαλίες με την Ουκρανία (1-1 εκτός, 2-2 εντός) και άλλη μια στο πιο πρόσφατο με την Βοσνία (2-2 εκτός) χάρη στο γκολ του Ζαϊνουντίνοφ στο 90+5’. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα μετά την ισοπαλία με την Ουκρανία (2-2) την 1η Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό ότι ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Βαλιούλιν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Το δείγμα πάντως ήταν από σε παιχνίδι της ομάδας του, Τομπόλ κόντρα στην Χάιντουκ στις 12/8 για το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά το αποτέλεσμα έγινε γνωστό στις 2/9.

Στο 0-3-2 το ρεκόρ του στον όμιλο, βρίσκεται μεν στην τελευταία θέση αλλά απέχει μόλις δύο βαθμούς από Ουκρανία και Φινλανδία που ισοβαθμούν στην 2η θέση. Όλα θα κριθούν στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Οκτωβρίου με Βοσνία (9/10) και Φινλανδία (12/10), καθώς το εναπομείναν παιχνίδι είναι τον Νοέμβριο στην Γαλλία.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός του, Μπαϊσουφίνοβ δήλωσε: «Στόχος μας σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι να κερδίσουμε το μάξιμουμ των βαθμών, όμως θα δούμε πως θα εξελιχθούν. Μόνο καλό είναι για εμάς εάν λείπουν καλοί παίκτες από την αντίπαλο. Ξέρουμε τη συνεισφορά του Πιάνιτς στο παιχνίδι της Βοσνίας και αναρωτιόμαστε πως θα παραταχθούν. Παρόλα αυτά εμείς συγκεντρωνόμαστε σε εμάς και θέλουμε να δείξουμε τη φιλοσοφία που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά και να χάσει το τελευταίο ματς με την Βοσνία. Παρά τις απουσίες παραμένει μια πολύ καλή αντίπαλος».

Δημιουργήθηκε θέμα επειδή παίκτες της Βοσνίας δεν μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα λόγω αδιευκρίνιστου προβλήματος με τη βίζα τους. Τα Μέσα της Βοσνίας έγραψαν μάλιστα πως το Καζακστάν μπορεί να κινδυνεύει με ποινές από την UEFA, αλλά κάτι τέτοιο διέψευσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας, Άντναν Τζχέμιτζιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει προβλήματα στο κέντρο, αφού τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Βασίλιεφ (Αντιζόν), ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο έτερος βασικός μέσος Ταγκιμπεργκέν (Τομπόλ) και ο πολύπειρος Νουργκαλίγιεβ (Τομπόλ). Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω προβλημάτων οι φορ Αϊμπέτοβ (Αστάνα) και Σουσενάχεβ (Καιράτ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Καϊράτ), Σέισεν (Ταράζ), Σχάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκάντι)

Αμυντικοί: Λογκβινένκο, Σχόμκο, Γιέρλανοβ (Ακτόμπε), Μάλι, Μάροτσκιν (Τομπόλ), Μπεισεμπέκοβ (Αστάνα), Μπίστροβ (Αχμάτ Γκρόζνι), Ταλκένοβ (Κάσπι), Κασίμ (Κιζλιζχάρ), Τιρσινμπέι (Ορνταμπάσι)

Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ζαινουντίνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ζχούκοβ (Βίσλα Κρακοβίας), Βασίλιεβ (Αντιζόν), Οραζόβ (Ακτόμπε), Ταπάλοβ (Ακζχαγίκ), Ζχαρινμπέτοβ (Τομπόλ), Αστάνοβ (Ορνταμπάσι)

Επιθετικοί: Σχσιότκιν (Ροτόρ Β.), Μιρταζάγιεβ (Μπάλτικα Καλ.), Ομιρτάγιεβ (Σαχτιόερ Καραγκάντι), Ζχακσιλίκοβ (Ζετίσου)ΒΟΣΝΙΑ

Ανάμεικτα συναισθήματα από τα αποτελέσματα της στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αφού έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποσπώντας βαθμό στην έδρα της Γαλλίας (1-1), ωστόσο στη συνέχεια έφερε ισοπαλία 2-2 με το Καζακστάν στην έδρα της, σε ένα ματς που κυριάρχησε αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 90+5’.

Παραμένει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης, αφού βρίσκεται στο -2 από Ουκρανία και Φινλανδία που ισοβαθμούν στην 2η θέση, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο από την τελευταία. Μάλιστα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου θα παίξει ενάντια σε Ουκρανούς (2) και Φινλανδούς κι ως εκ τούτου θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι πριν τους τρεις τελικούς.

«Έχουμε ιδέα πως πρέπει να παίξουμε. Θέλουμε να παίξουμε ένα επίπεδο πάνω από ότι στο τελευταίο ματς με το Καζακστάν. Και οι δύο ομάδες έχουν συγκεκριμένα προβλήματα απουσιών αλλά είναι ευκαιρία για άλλους παίκτες. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλύτερα και όλα εξαρτώνται από εμάς», δήλωσε ο τεχνικός της, Πέτεβ.

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν μαζευτεί πολλά προβλήματα, με κυριότερο αυτό του δημιουργικού μέσου Πιάνιτς (Μπεσίκτας) που δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Εκτός επίσης λόγω τραυματισμών οι μέσοι Κρούνιτς (Μίλαν), Λόνκαρ (Φερεντσβάρος), Βράντσιτς (Στόουκ), ο μπακ Σούσιτς (Κλουζ) αλλά και ο στόπερ Σανιτσάσιτς (Παρτίζαν) ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Από την άλλη, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Χαντζικαντούνιτς (Ροστόβ). Λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα για τους Νάλιτς, Γκαζιμπέκοβιτς, όχι όμως για τους Πρσιτς (μέσος, Στρασβούργο), Σάριτς (μέσος, Γκόριτσα) και Ντούμιτς (στόπερ, Τβέντε) οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λείψουν από το ματς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Χατζικάντουνιτς (Ροστόβ), Αχμεντχότζιτς (Μάλμε), Σίπετιτς (Λοκομοτίβα), Ντούμιτς (Τβέντε), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Νούκιτς (Τούζλα Σίτι), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Γιόβιτσιτς (Γκόριτσα)

Μέσοι: Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σάριτς (Γκόριτσα), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μενάλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε), Ζίλικιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βοσνία χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στο κόλπο για την 2η θέση του ομίλου αλλά πηγαίνει στο Νουρ-Σουλτάν με πολλές απουσίες στη μεσαία γραμμή και αντιμετωπίζει μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία έχει πάρει δύο ισοπαλίες με την Ουκρανία (2-2, 1-1) και έφυγε με το βαθμό από την Ζένιτσα (2-2) τον Σεπτέμβριο. Θα τα δώσουν όλα οι Βόσνιοι, που ενδέχεται να εμφανιστούν και τσιτωμένοι για το ξαφνικό θέμα με τις βίζες, αλλά εκτός έδρας δεν παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και την τελευταία τριετία έχουν μόνο ένα «διπλό» σε 14 ματς, αυτό με το αδύναμο Λιχτενστάιν (1-5-8). Θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ η Βοσνία (5-6 γκολ), το ίδιο και το Καζακστάν (5-8 γκολ), έχει τύχη το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
  5 Καζακστάν 8 3 0 3 5 5:20
Εμφάνιση όλων
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5
13/10/2023
Λιχτενστάιν
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 2
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν
2 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Πορτογαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
26/3/2023
Σλοβακία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: Ημ.2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες