1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Προϊστορία

1/9/2021 ΓαλλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
31/3/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΓαλλία 0 - 1
11/10/2011 ΓαλλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
7/9/2010 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΓαλλία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 596,621 94.8%
X
€ 20,753 3.3%
2
€ 11,957 1.9%
Over
€ 12,774 66.9%
Under
€ 6,310 33.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

117 ψήφοι:

Σαν κακή παρένθεση το Euro

Σαν κακή παρένθεση το Euro

Η Γαλλία υποδέχεται την Βοσνία/ Ερζεγοβίνη στο Στρασβούργο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλουν να αφήσουν πίσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα οι Γάλλοι και να επικεντρωθούν στην πρόκριση τους στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΑΛΛΙΑ

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν από τις απογοητεύσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού καθώς είχε ένα υπερπλήρες ρόστερ και τελικά αποκλείστηκε στους «16» της διοργάνωσης από την Ελβετία.

Στον όμιλο του θανάτου, κέρδισε στην πρεμιέρα την Γερμανία αλλά η ισοπαλία με την Ουγγαρία την έβαλε σε περιπέτειες. Τελικά την τελευταία αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 2-2 με την Πορτογαλία και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε την 1η θέση στον όμιλο.

Θεωρητικά η Ελβετία δεν ήταν αντίπαλος που μπορούσε να την τρομάξει, το 3-1 στο 75’ έδειχνε πως η Γαλλία θα είναι στα προημιτελικά όμως το μπλακ άουτ που υπέστη στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και έπειτα στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Εμπαπέ αποδείχτηκε μοιραίος καθώς ήταν ο μοναδικός που δεν νίκησε τον Ζόμερ και έτσι οι Γάλλοι αποχώρησαν νωρίς από την διοργάνωση.

Ακούστηκαν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών μεταξύ τους, ο Ντεσάμπ βρέθηκε κάποια στιγμή στο στόχαστρο αλλά συνεχίζει κανονικά στον πάγκο. Το ρόστερ παραμένει από τα πιο ποιοτικά παγκοσμίως, στόχος φυσικά η 1η θέση του ομίλου και η απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ήδη έχει αποκτήσει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Ουκρανία, όσο πιο γρήγορα θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση της.

«Έχουμε έναν σημαντικό στόχο, να προκριθούμε στο προσεχές Μουντιάλ. Έχουμε ξεκινήσει το ταξίδι μας από τον Μάρτιο. Σίγουρα είμαι απογοητευμένος από την πορεία μας στο Euro. Όταν βέβαια τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι άσχημα όπως και δεν είναι όλα ωραία βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση», σχολίασε ο κόουτς Ντεσάμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο στόπερ Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα) αντικατέστησε τον Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου). Δεν κλήθηκαν στην αποστολή για διάφορους λόγους οι μπακ Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου) και Ερνάντεζ (Μπάγερν Μονάχου), οι μέσοι Σισοκό (Γουότφορντ) και Ραμπιό (Γιουβέντους) και οι φορ Ζιρού (Μίλαν), Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Μπεν Γέντερ (Μονακό) και Τουράμ (Γκλάντμπαχ)

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Λούκας Ντίνιε (Έβερτον), Ντιμπουά (Λυών), Ερνάντεζ (Μίλαν), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη), Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) , Κερτ Ζουμά (Τσέλσι)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βερετού (Ρόμα), Τσουαμενί (Μονακό)

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου),Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν)



ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά, μετρώντας μία ήττα και μία ισοπαλία και γενικά πριν την διακοπή δεν βρισκόταν σε ιδανική κατάσταση. Μπορεί να έβαλε δύσκολα στους Γάλλους στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν απέφυγε όμως την ήττα και με 1 βαθμό σε δύο αγωνιστικές ψάχνει να κάνει την αντεπίθεση της.

Στόχος είναι η 2η θέση στον όμιλο και απέναντι σε ομάδες όπως η Φινλανδία και η Ουκρανία ευελπιστεί πως μπορεί να τα καταφέρει. Βέβαια μιλάμε για ένα σύνολο όπου δεν έχει πάρει νίκη στα τελευταία 13 φιλικά και επίσημα παιχνίδια (0-6-7), έχει αφήσει πίσω της την απογοήτευση από τον αποκλεισμό της στα πλέι οφ του Euro βέβαια και προσπαθεί και πάλι να πατήσει στα πόδια της.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε όλοι τι είδους ομάδα είναι η Γαλλία και την σεβόμαστε. Οι παίκτες είναι υγιείς, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και ελπίζω να παραμείνουμε έτσι», σχολίασε ο κόουτς Πέτεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Πέτεφ έκανε πράξη τα λεγόμενα του και δεν κάλεσε ούτε ένα ποδοσφαιριστή από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Τσέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος),Βασίλ (Ζανκτ Πάουλι).

Αμυντικοί: Κολάτσινατς (Αρσεναλ),Τσίβιτς (Φερεντσβάρος),Σανίτσανιν (Παρτιζάν Βελ.), Χατζικάντουνιτς (Ροστόφ),Αχμέντοτζιτς (Μάλμε), Σούσιτς (Κλουζ),Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζ.), Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Γιόβισιτς (Γκόριτσα).

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Φερεντσβάρος), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Μενάλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε).

Επιθετικοί: Τζέκο (Ιντερ), Πρέβλιακ (Εουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γαλλία θέλει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της με μία καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα και να αφήσει πίσω της το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υλικό υπάρχει, η διάθεση φαίνεται να είναι καλύτερη και δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα απέναντι στην Βοσνία. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να βρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους τονώσει το ηθικό, ως τώρα βέβαια ακόμα και μετά την αλλαγή προπονητή δεν πείθουν. Χαμηλά ο άσος, θα πάμε με τη νίκη στο ημίχρονο των Γάλλων.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  1 Γαλλία 8 18 5 3 0 18:3
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
Εμφάνιση όλων
Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Τελ. αγώνες
21/3/2024
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Ουκρανία
1 - 2
19/11/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Σλοβακία
1 - 2
16/11/2023
Λουξεμβούργο
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
4 - 1
16/10/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Πορτογαλία
0 - 5
13/10/2023
Λιχτενστάιν
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
0 - 2
11/9/2023
Ισλανδία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
1 - 0
8/9/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν
2 - 1
20/6/2023
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Λουξεμβούργο
0 - 2
17/6/2023
Πορτογαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
3 - 0
26/3/2023
Σλοβακία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο maestro, με το υψηλότερο yield +9.48% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες