2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Γαλλία

31/3/2021 21:45
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1111 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γαλλία - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 1/9/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 15' Hadzikadunic Dennis

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 51' Varane Raphael
  2. 54' Sanicanin Sinisa
  3. 60' Griezmann Antoine
  4. 66' Lemar Thomas
  5. 69' Hadziahmetovic Amir
  6. 79' Pogba Paul

      Προϊστορία

      1/9/2021 ΓαλλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      31/3/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΓαλλία 0 - 1
      11/10/2011 ΓαλλίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1
      7/9/2010 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΓαλλία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 14,538 4.8%
      X
      € 24,915 8.3%
      2
      € 261,308 86.9%
      Over
      € 7,516 44.0%
      Under
      € 9,570 56.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      155 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      Δυνατό τεστ για την Γαλλία

      Δυνατό τεστ για την Γαλλία

      Η Βοσνία υποδέχεται στο Σαράγεβο την Γαλλία για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ρεπό είχαν το Σαββατοκύριακο οι γηπεδούχοι, πέτυχαν την πρώτη τους νίκη οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

      ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

      Δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο καθώς είχε το προγραμματισμένο της ρεπό και έτσι έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα. Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές σε ένα παιχνίδι το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

      Στην πρεμιέρα των προκριματικών ταξίδεψε στο Ελσίνκι να αντιμετωπίσει την Φινλανδία και ήρθε ισόπαλη με 2-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γκόγιακ στο 14’ και στο 26’ δεν μπόρεσε ούτε ο Στεβάνοβιτς να νικήσει σε τετ α τετ τον Γιόρονεν. Τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Πιάνιτς ο οποίος μπορεί να νικήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε αλλά στην συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά βέβαια δέχτηκε την ισοφάριση, βγήκε μπροστά για να ξαναπάρει το προβάδισμα όμως σε μία αντεπίθεση στο 77’ είδε τον Πούκι να να γράφει το 2-1. Δεν το έβαλε κάτω και με το 2ο γκολ του Στεβάνοβιτς στο 84’ έφτασε στην ισοφάριση.

      Θα παλέψει για την 2η θέση μαζί με την Ουκρανία λογικά αν και η Φινλανδία έδειξε πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην βαθμολογία του γκρουπ. Ο Πέτεφ ίσως ονειρευόταν καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής, όμως στο τέλος η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. Το αρνητικό είναι ότι μετράει 10 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, δύσκολα θα σταματήσει αυτό το σερί σήμερα.

      «Όλοι ξέρουμε πως παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχουμε τις ιδέες μας αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τον αντίπαλο. Είναι δύσκολο να παίξεις επιθετικά απέναντι τους καθώς εκμεταλλεύονται κάθε λάθος», σχολίασε ο βοηθός του κόουτς Πέτεφ, Ράχιμιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάιλο Πέτεφ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι. Στην θέση του θα βρεθεί ο βοηθός του Έλβιρ Ράχιμιτς.

      Η αποστολή της Εθνικής Βοσνίας:

      Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Μάριμπορ), Βασίλι (Ζόρια)

      Αμυντικοί: Κολάσινατς (Σάλκε), Τοντόροβιτς (Χάιντουκ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Αχμέντοβιτς (Μάλμε), Χατζικάντουνιτς (Ροστόφ), Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα), Τσόρλουκα (Ζρίνσκι), Μιχόγεβιτς (Γκεζτέπε), Σανίκανιν (Βοιβοντίνα), Πίντρο (Σαράγιεβο)

      Μέσοι: Πιάνιτς (Μπαρτσελόνα), Κρούνιτς (Μίλαν), Ντούλιεβιτς (Νιμ), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκότζακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Λόντσαρ (Ριέκα), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Λόντσαρ (Ριέκα), Μέναλο (Ριέκα)

      Επιθετικοί: Τζέκο (Ρόμα), Πρέβλιακ (Έουπεν), Τσβιγιάνοβιτς (Βέλεζ), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ)

      ΓΑΛΛΙΑ

      Μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ουκρανία ταξίδεψε στην Αστάνα να αντιμετωπίσει το Καζακστάν και πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0. Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με ένα σουτ του Ντεμπελέ στο 19’ έπειτα από ωραία ενέργεια του Μαρσιάλ. Δεν δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά βρήκε και 2ο τέρμα στο 44’ με ένα αυτογκόλ του Μάλι. Στην επανάληψη έδειξε διάθεση και πίεσε τον αντίπαλο της για 3ο τέρμα, έπεσε όμως πάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα ο οποίος μάλιστα απέκρουσε το πέναλτι του Εμπαπέ στο 75’.

      Όφειλε να κερδίσει και το έκανε στην έδρα του Καζακστάν. Δεν έχει πείσει βέβαια ακόμα με τις δύο εμφανίσεις της αλλά το ταλέντο είναι αρκετό στο ρόστερ. Ο Ντεσάμπ οφείλει για άλλη μία φορά να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του, έχει λείψει η αποτελεσματικότητα μέχρι στιγμής. Δύσκολα θα έχει πρόβλημα σε αυτόν τον όμιλο αλλά έχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπροστά της.

      «Η Βοσνία έχει έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο όπως ο Τζέκο και ο Πιάνιτς. Έχουν εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις. Τους έχουμε παρακολουθήσει ακόμα και στα στημένα και δεν κάνουν πάντα το ίδιο. Έχουμε αναλύσει τα πάντα αλλά το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς», τόνισε ο κόουτς Ντεσάμπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα.

      Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Αρεολά (Φούλαμ), Μενιάν (Λιλ)

      Αμυντικοί: Βαράν, Μεντί (Ρεάλ), Ντίν (Έβερτον), Παβάρ, Ερνάντεθ (Μπάγερν), Κιπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λεγκλέ (Μπαρτσελόνα), Ζουμά (Τσέλσι), Ντυμπουά (Λυών)

      Μέσοι: Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σισοκό, Εντομπελέ (Τότεναμ), Ραμπιό (Γιουβέντους)

      Επιθετικοί: Ζιρού (Τσέλσι), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κομάν (Μπάγερν), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λεμάρ (Ατλέτικο) Μπεν Γιεντέρ (Μονακό).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γαλλία ψάχνει μία πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο και ο Ντεσάμπ ξέρει πως η ομάδα του πρέπει να φύγει με το διπλό από την Βοσνία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο αλλά έχουν σαφώς δύσκολο έργο. Θα προσέξουν πρώτα την άμυνα τους αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να επιλέξουμε το over.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
        1 Γαλλία 8 18 5 3 0 18:3
        4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 2
      • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.12% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες