Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό ο Βέλιτς, επικρατέστερος ο Λεμονής

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό ο Βέλιτς, επικρατέστερος ο Λεμονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2013 20:45
Παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί μετά από ενάμιση μήνα συνεργασίας ο Γιάσμικο Βέλιτς μαζί με τον Γιώργο Κασναφέρη. Επικρατέστερος ο Λεμονής.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν με τη διοίκηση των Βοιωτών την Πέμπτη, και μετά από πολύωρες συζητήσεις, τελικώς αποφασίστηκε να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα το κλίμα της συνάντησης ήταν αρκετά φιλικό, με την ΠΑΕ να τονίζει στην ανακοίνωση πως είναι ανοιχτή σε μια μελλοντική συνεργασία.

Για την ώρα επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας είναι ο Τάκης Λεμονής.

Η ανακοίνωση για Βέλιτς:


«Σήμερα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. συναντήθηκαν ο προπονητής κ. Jasminko Velic με τον κ. Γιάννη Κομπότη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λήξη της συνεργασίας του κ. Velic με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Η Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Velic για την προσφορά του στην ομάδα. Η «πόρτα» της Π.Α.Ε. θα είναι πάντα ανοικτή σε μια μελλοντική συνεργασία».

Η ανακοίνωση για Κασναφέρη:


«Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Κομπότη με τον κ. Γιώργο Κασναφέρη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κασναφέρη για την προσφορά του στην ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.