Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νέα απώλεια για Παρί, νίκη για Μονακό (video)

Σαμπιονά: Νέα απώλεια για Παρί, νίκη για Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2014 00:19
Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λιόν στο «Παρκ Ντε Πρενς» και έχασε νέο έδαφος, μένοντας στην 5η θέση. Νίκη για Μονακό.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (τρίτη αν υπολογιστεί και αυτή με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ) και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία παρότι προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Λιόν, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς και το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τέρμα του Καβάνι και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και στο 84’ η Λιόν, που είχε και αυτή καλές στιγμές στο παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ουμτιτί.

Μάλιστα οι «λιονέ» είχαν ευκαιρία στο φινάλε για να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς από το Παρίσι, με μερίδα του κόσμου να αποδοκιμάζει την ομάδα του Λοράν Μπλαν.

Νίκη για Μονακό, στην κορυφή η Σεντ Ετιέν


Σαμπιονά: Νέα απώλεια για Παρί, νίκη για Μονακό (video)
Από την άλλη, νίκη-«ανάσα» πήρε η Μονακό η οποία κέρδισε με 1-0 την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα, Γκινγκάμπ και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 24 Αύγουστου!

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντιράρ ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 38ο λεπτό, επιτρέποντας στην ομάδα του Ζαρντίμ να φτάσει τους 7 βαθμούς.

Νίκη και για τη Σεντ Ετιέν, η οποία κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Λανς χάρη σε γκολ του Λεμουάν (82’) και ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με Μαρσέιγ και Μπορντό στους 13 βαθμούς.

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.