Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στην κορυφή με πεντάρα η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στην κορυφή με πεντάρα η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2014 00:01
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη γηπεδούχο Λεβάντε η Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε τη νίκη με 5-0 και έκανε το 4x4 στη Πρίμερα χωρίς να έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Αποβλήθηκε στο 41’ ο Βύντρα, γκολ και δύο ασίστ ο Μέσι.

Άνετο βράδυ για την Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε τη νίκη με 5-0 στην έδρα της Λεβάντε και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της Πριμέρα με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να προηγηθούν στο 34’ με γκολ του Νειμάρ, ενώ στο 41’ τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς ο Βύντρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για ανατροπή του Μέσι στην περιοχή, με τον Αργεντινό όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο στο 44’ ο Ράκιτιτς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 2-0 για τους Καταλανούς, ενώ ο 19χρονος Σάντρο βρήκε και αυτός δίχτυα στο 57’ μετά από ασίστ του Μέσι.

Στο 64’ ο Άλμπα έδωσε στον Πέδρο και αυτός ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ ενώ στο 77’ ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τη Μπαρτσελόνα, η οποία «βύθισε» ακόμα περισσότερο τη Λεβάντε, που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.

Δεύτερη η Σεβίλλη, με ανατροπή η Βιγιαρεάλ


Στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από τους «μπλαουγκράνα» βρίσκεται η Σεβίλλη, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Κόρδοβα, με τον Μπάκα να σκοράρει δύο γκολ (8’, 88’ πεν.).

Νίκη και για τη Βιγιαρεάλ, η οποία επικράτησε με 4-2 Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Μαδριγάλ», παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, ενώ σπουδαίο «διπλό» για την Αλμερία, η οποία κέρδισε με 2-1 την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.