Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 22:23
Μετά από δύο ήττες από Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς κέρδισε με 3-2 τον Πλατανιά στην Κρήτη, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή. Προηγήθηκαν με τον Καρέλη (10’) οι «πράσινοι», έφεραν… τούμπα το ματς με Κουλιμπαλί (10’) και Τόρες (50’) οι γηπεδούχοι, ωστόσο το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με τέρματα των Ντίνα (52’) και Ζέκα (69’).

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Πλατανιά στην Κρήτη και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Δώνη να βγάζει στον Καρέλη και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Αναστασίου.

Ωστόσο στο 14’ ο Κουλιμπαλί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πλατανιά, ο οποίος δεν απειλήθηκε στη συνέχεια και στο 43’ είχε καλή στιγμή με τον Γκόμες για το 2-1, με τον Κοτσόλη να αποκρούει με τα πόδια!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στην επανάληψη, με τον Τόρες να δίνει για πρώτη φορά προβάδισμα στον Πλατανιά στο 50ο λεπτό. Αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 52’ ο Ντίνας ισοφάρισε σε 2-2 μετά από κόρνερ του Νάνο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 69’, καθώς μετά από λάθος γύρισμα του Κουλιμπαλί, ο Ζέκα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, μιας και στα υπόλοιπα λεπτά ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να πετύχει 3ο γκολ και να φέρει στα ίσα το παιχνίδι.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Αζράκ, Αγκιλέρα (68’ Τετέ), Μενδρινός (80’ Ναζλίδης), Τσουράκης (75’ Μιλούνοβιτς), Γκιλβαν Γκόμες, Τόρες.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Δώνης (57’ Μέντες), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα (84’ Κλωναρίδης), Ντίνας, Πέτριτς (75’ Μπούρμπος), Πράνιτς, Καρέλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.