Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Κέρδισε τον Άρη ο Καμπανιακός

Γ’ Εθνική: Κέρδισε τον Άρη ο Καμπανιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 19:08
Την πρώτη του ήττα στην Γ’ Εθνική γνώρισε ο Άρης, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 από τον Καμπανιακό στο Καυτατζόγλειο.

Ο Καμπανιακός υποχρέωσε τον Άρη στην πρώτη του ήττα στη Γ’ Εθνική μόλις τη 2η αγωνιστική, καθώς πήρε τη νίκη με 3-0 στο Καυτατζόγλειο, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά των «κίτρινων».

Στο 21ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Καρατζιοβαλή, με τον Υψηλό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα ενώ ο ίδιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του για το 2-0 στο 49’ με νέο πέναλτι!

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 69’ καθώς ο Παπάζης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς.

Αντίθετα ο Καμπανιακός πέτυχε και 3ο γκολ, με τον Προβαδίτη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 90’.

«Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Η προηγούμενη αγωνιστική δημιούργησε πολλές προσδοκίες. Η σημερινή μας παρουσία σε καμιά των περιπτώσεων δεν πλησίασε εκείνες τις επιδόσεις. Από την αρχή έγιναν πολλά αβίαστα λάθη, ήρθε το πέναλτι και η κόκκινη. Κι ενώ προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ προέκυψαν κι άλλα αρνητικά που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Πίκρα σε όλους τους ανθρώπους. Ντροπή για το δημιούργημα μας», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (70’ Προβατίδης), Κουντουράς, Πόπτσης.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (λ.τ. 38’ Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (64’ Χιντασέλι), Ρένια (21’ Μπαϊμάκης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.