Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/9/2014 01:18
Θέση για το περιστατικό στη φάση του πέναλτι ανάμεσα στον Τσόρι και τον Μήτρογλου πήρε ο Μίτσελ ο οποίος δήλωσε πως η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια και πως ο Αργεντινός θα είναι ο εκτελεστής από την άσπρη βούλα.

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με τους Μήτρογλου και Τσόρι για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τσόρι πήγε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει, ο Μήτρογλου τον πρόλαβε και βάρεσε αυτός το πέναλτι, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Αργεντινού.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Μίτσελ, η παρεξήγηση λύθηκε στα αποδυτήρια, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως τα πέναλτι θα τα βαράει ο Τσόρι:

Μίτσελ: «Λύθηκε η παρεξήγηση, τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι»
«Τα πέναλτι τα εκτελεί ο Τσόρι. Σήμερα υπήρξε μια παρεξήγηση η οποία λύθηκε στα αποδυτήρια. Και μέχρι νεωτέρας εντολής συνεχίζει ο Τσόρι. Όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν εντολές οι οποίες τηρούνται».

Όσο για την αναμέτρηση με τη Βέροια, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα. Αλλά και πριν από το δεύτερο γκολ είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αυτό που μας έλειπε είναι το να δημιουργήσουμε μια φάση και να την τελειώσουμε. Αυτό ήταν το αρνητικό σημείο μέσα σε μια καταπληκτική εβδομάδα.

Σήμερα βάλαμε τρία γκολ απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία μας δημιούργησε προβλήματα. Η κατάσταση ήταν σχεδόν πάντα υπό έλεγχο. Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές όμως. Η Βέροια είναι η απόδειξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνεται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι
».

Για την εμφάνιση του Μπενίτες: «Όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους. Σήμερα ήταν εκτός αποστολής ο Διαμαντάκος ο οποίος ήταν πολύ καλός σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Θα πάρουν όλοι την ευκαιρία τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.