Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο φινάλε ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο φινάλε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2014 23:26
Με γκολ των Μήτρογλου (33' πεν.), Μπενίτες (88') και Κασάμι (90+1'), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε κόντρα στη μαχητική Βέροια, ωστόσο με δύο γκολ στο φινάλε κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 στο «Καραϊσκάκη» και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν από τα πρώτα λεπτά έχοντας δοκάρι με τον Μήτρογλου στο 5’, όμως στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν να βρουν χώρους για να διασπάσουν την άμυνα της Βέροιας.

Ωστόσο, στο 33’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντουρμάζ από τον Αμαραντίδη σε μία δύσκολη φάση και ο Μήτρογλου που ανέλαβε την εκτέλεση (αφού σημειώθηκε ένταση με τον Τσόρι) «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μίτσελ έψαξε το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη, με τον Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα στο 68’ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία οριακή φάση.

Τελικώς στο 88’ ο Μπενίτες κατάφερε να βρει δίχτυα και να «γράψει» το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κασάμι έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67' Εντινγκά), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76' Μπενίτες).

Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγονές (54' Όστοϊτς), Βέρτζος, Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (74' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Κάμπορα, Ντιμίτρου, Γεωργιάδης (61' Κατίδης).

Στα άλλα παιχνίδια, ο ΟΦΗ υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς με γκολ του Περογαμβράκη στο 46’, κέρδισε με 1-0 τους Περιστεριώτες και επέστρεψε στις νίκες μετά την πρώτη αγωνιστική. Από την άλλη, η Ξάνθη με σκόρερ τους Καπετάνο (37’) και Κλέιτον (90’) κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια και πήρε την πρώτη της νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.