Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2014 19:28
Με τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» και επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας! Οζίλ (32’), Γουέλμπεκ (34’) και Σισοκό (36’ αυτ.) τα γκολ.

Επιτέλους… νίκη για την Άρσεναλ, η οποία μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, κέρδισε με 3-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, έναν λιγότερο από την σημερινή της αντίπαλο.

Οι «κανονιέρηδες» δεν είχαν καλή εμφάνιση για 30 λεπτά αγώνα, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά για να πετύχουν τρία γκολ και να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη.

Η αρχή έγινε στο 32’ όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Γουέλμπεκ, ο Οζίλ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 34’ με τον Γερμανό να «σερβίρει» στον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε από κοντά πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους Λονδρέζους.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 36’ με αυτογκόλ ο Σισοκό, καθώς στη συνέχεια η Άστον Βίλα δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της… τιμής, μένοντας μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.

Δεύτερη θέση για Σαουθάμπτον, γλίτωσε την ήττα η Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά η Άρσεναλ (video)
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται και η Σαουθάμπτον η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι και έφτασε τους 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος με δοκάρι του Ράουτλετζ για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο στο 39’ ο Μπόνι είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε τους Ουαλούς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σαουθάμπτον, η οποία κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Λίμπερτι» σκοράροντας στο 80’ με τον Γουανιάμα!

Από την άλλη, η Νιούκαστλ παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της κόντρα στη Χαλ, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη σε δύο γκολ του Παπίς Σισέ (73’, 87’).

Ισόπαλο 2-2 έληξε και το παιχνίδι της ΚΠΡ με τη Στόουκ, ενώ Μπέρνλι και Σάντερλαντ έμειναν στο 0-0, με τον Μαυρία να μένει ξανά εκτός αποστολής.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.