Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Μπλόκο στο Αμβούργο για Μπάγερν, ούτε τώρα η Σάλκε (videos)

Μπουντεσλίγκα: Μπλόκο στο Αμβούργο για Μπάγερν, ούτε τώρα η Σάλκε (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2014 18:35
Η Μπάγερν δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Αμβούργου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μόλις τον δεύτερο βαθμό τους τη φετινή σεζόν. Ίδια… γεύση για τη Σάλκε, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Άιντραχτ και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα.

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Σλόμκα, το Αμβούργο κατάφερε να πάρει βαθμό κόντρα στην Μπάγερν, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, με τους Βαυαρούς να πετούν δύο βαθμούς στην προσπάθεια τους για το πρωτάθλημα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτίμησε να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Γκέτσε, Λεβαντόφσκι και Τσάμπι Αλόνσο, με την Μπάγερν να μην μπορούσε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν ανησύχησε αρκετές φορές την άμυνα των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη οι Βαυαροί πίεσαν περισσότερο για να ανοίξουν το σκορ και είχαν δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά με τους Πισάρο και Μίλερ, με το 0-0 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Αγνοεί τη νίκη η Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Μπλόκο στο Αμβούργο για Μπάγερν, ούτε τώρα η Σάλκε (videos)
Ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι της Σάλκε με την Άιντραχτ στο Γκελζενκίρχεν, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 και τους «βασιλικούς μπλε» να μένουν χωρίς νίκη και με μόλις 2 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με όμορφα τέρματα των Μέιερ (15’) και Ρους (24’), ωστόσο η Σάλκε κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Τσούπο-Μοτίνγκ (40’) και με γκολ του Ντράξλερ (49’).

Στη συνέχεια το παιχνίδι ξέφυγε, καθώς ο διαιτητής αναγκάστηκε να βγάλει τρεις κόκκινες κάρτες, δύο από πλευράς Σάλκε (Μπόατενγκ 61’, Ντράξλερ 71’) και μία για την Άιντραχτ (Μεντόγεβιτς 85’).

Χωρίς νίκη και η Στουτγάρδη η οποία ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη Χοφενχάιμ που βρίσκεται για την ώρα στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα μαζί με τη Μπάγερν και τη Πάντερμπορν, η οποία επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ανόβερου, με τον Στόπελκαμπ να πετυχαίνει ένα από τα γκολ της σεζόν.

Τέλος, εντυπωσιακό παιχνίδι αυτό ανάμεσα της Άουγκσμπουργκ και της Βέρντερ Βρέμης, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη με 4-2 και να «σκαρφαλώνει» στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.