Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θετικός να επιστρέψει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης»

«Θετικός να επιστρέψει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2014 23:43
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Φούλαμ ώστε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Γιώργος Καραγκούνης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του.

Λέτε να ξαναδούμε τον Γιώργο Καραγκούνη με τη φανέλα της Φούλαμ; Σύμφωνα με τον μάνατζερ του 37χρονου, Πασχάλη Τουντούρη, ο «Κάρα» εμφανίζεται πρόθυμος να επιστρέψει στα αγγλικά γήπεδα για λογαριασμό των «κότατζερς» ώστε να βοηθήσει τους Λονδρέζους να επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Είμαι σίγουρος πως δεν θα ήταν αρνητικός να βοηθήσει την ομάδα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς, που τους αγάπησε όπως και αυτοί. Καταλαβαίνει πως η ομάδα δεν τα πάει καλά, αυτό είναι κάτι που τον απογοητεύει και δεν θα έλεγε όχι να αγωνιστεί ακόμα και στην Championship αν του γινόταν μια πρόταση», δήλωσε στην «Independent» ο μάνατζερ του πρώην αρχηγού της Εθνικής.

Να σημειωθεί πως η Φούλαμ, στην οποία αγωνίζεται ο Κώστας Σταφυλίδης, πραγματοποιεί καταστροφικό ξεκίνημα, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ με μόλις ένα βαθμό σε 7 παιχνίδια και την Πέμπτη (18/9) η διοίκηση έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Φέλιξ Μάγκατ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.