Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Εξάρα η Πόρτο, στο «μηδέν» ο Βαλβέρδε

Τσάμπιονς Λιγκ: Εξάρα η Πόρτο, στο «μηδέν» ο Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 00:39
Με τον Μπραχίμι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Πόρτο διέλυσε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο «Ντραγκάο» και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στο 0-0 με την Σαχτάρ στο «Σαν Μαμές».

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η Πόρτο η οποία διέλυσε την ομάδα από τη Λευκορωσία με 6-0 στο «Ντραγκάο» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για τους «δράκους» ήταν ο Αλγερινός Μπραχίμι ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (5’, 32’, 57’), ενώ Μαρτίνες (37’), Αντριάν (61’) και Αμπουμπακάρ (76’) σημείωσαν τα υπόλοιπα τέρματα των γηπεδούχων.

Μοιρασιά για Μπιλμπάο και Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: Εξάρα η Πόρτο, στο «μηδέν» ο Βαλβέρδε
Στο άλλο παιχνίδι, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στο 0-0 με την Σαχτάρ του Λουτσέσκου στο «Σαν Μαμές», με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Οι Βάσκοι, στην επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, με τους Ουκρανούς να είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Ιραϊθόθ ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.