Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Μπενφίκα του Σάμαρη, νίκη για Μονακό

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Μπενφίκα του Σάμαρη, νίκη για Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 01:12
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα του Σάμαρη, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Ζενίτ, ενώ αντίθετα η Μονακό του Ζαρντίμ κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν και ισοβαθμεί με τους Ρώσους στην κορυφή του ομίλου.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Ζενίτ του Βίλας Μπόας κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Μπενφίκα, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16».

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Χουλκ έδωσε το προβάδισμα στους Ρώσους, ενώ στο 22’ ο Βίτσελ «έγραψε» το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Βασικός αγωνίστηκε ο Σάμαρης που αντικαταστάθηκε στο 74’, με τη Μπενφίκα να έπαιζε με δέκα παίκτες από το 18’ λόγω αποβολής του Αρτούρ.

Με το δεξί η Μονακό


Τσάμπιονς Λιγκ: Με το… αριστερό η Μπενφίκα του Σάμαρη, νίκη για Μονακό
Στο άλλο παιχνίδι η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 1-0 την Λεβερκούζεν και ισοβαθμεί έτσι με τη Ζενίτ στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Μονεγάσκοι μπορεί να απογοητεύουν μέχρι στιγμής στο Σαμπιονά, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Μουτίνιο.

Ο Πορτογάλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κεφαλιά του Μπερμπάτοφ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 61ο λεπτό.

Η βαθμολογία:


1. Ζενίτ 3
2. Μονακό 3
3. Μπενφίκα 0
4. Λεβερκούζεν 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.