Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες και ετοιμάζεται για Ατλέτικο

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες και ετοιμάζεται για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2014 22:26
Λίγα 24ωρά πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στις νίκες στην Σούπερ Λιγκ. Αντελέγιε (22’ αυτ.), Ντουρμάζ (44’) και Τσόρι (54’) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», είχε δοκάρι ο Μπενίτες στο 63’.

Τη δεύτερη νίκη του σε τρία παιχνίδια πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπορεί να σκέφτεται πλέον το παιχνίδι της Τρίτης με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν «σκούρα» για σχεδόν 20 λεπτά κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο μέχρις ότου ο Αντελεγιέ με απίστευτο αυτογκόλ να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέβασε την απόδοση του, απείλησε με τον Τσόρι στο 30’ και στο 44’ ο Ντουρμάζ με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μίτσελ.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά, με τον Κασάμι να απειλεί με δύο ωραία σουτ στο 46’ και στο 48’ αναγκάζοντας τον Λορια σε αποκρούσεις. Ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο εξαιρετικό σουτ του Τσόρι στο 54’, με τον Αργεντινό να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ολυμπιακός έψαξε το 4ο γκολ, με τον Μίτσελ να ρίχνει στο παιχνίδι τους Μπενίτες και Μήτρογλου και τον πρώτο να είχε δοκάρι στο 63’ για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στον πρώτο του αγώνα με την νέα του ομάδα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ, Τσόρι (57’ Μπενίτες), Αφελάι (68’ Μπουχαλάκης) Κασάμι, Διαμαντάκος (55’ Μήτρογλου)

ΟΦΗ : Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (61’ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον (61’ Φερούζ), Λαμπρόπουλος, Μειτέ, Περογαμβράκης (78’ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.