Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντιέγκο Κόστα

Παίκτης του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2014 13:34
Το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Αύγουστο κέρδισε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν άργησε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και στο αγγλικό πρωτάθλημα, βοηθώντας τους «μπλε» να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Με 4 γκολ σε 3 παιχνίδια, ο Ντιέγκο Κόστα βραβεύτηκε ως ο καλύτερος παίκτης για τον μήνα Αύγουστο στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον ίδιο να δηλώνει πως ελπίζει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις:

«Ελπίζω να συνεχίζω να βρίσκω δίχτυα ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσω χαρά στους φανταστικούς οπαδούς μας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να κατακτήσω το βραβείο», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός.

Την πεντάδα των υποψηφίων συμπλήρωσαν οι Σεσκ Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Νέιθαν Ντάιερ (Σουόνσι), Γκίλφι Σίγκουρτσον (Σουόνσι) και Αντρέας Βέιμαν (Άστον Βίλα).

Από την άλλη, το βραβείο του προπονητή του μήνα κέρδισε ο τεχνικός της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ, ο οποίος έχει οδηγήσει τους «κύκνους» μόνο σε νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.