Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε και Μπαλάφα η Βέροια

Πήρε και Μπαλάφα η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2014 21:11
Τελικά ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς δεν ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Βέροιας, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα του στην Ουκρανία.

Συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της η Βέροια, η οποία απέκτησε και τον Σωτήρη Μπαλάφα! Ο Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Χόβερλα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το 2012 και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Ουκρανία με τη φανέλα της Χόβερλα, με την οποία σημείωσε 4 γκολ σε 45 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο παίκτης.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Σωτήρης επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 25».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.