Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Σοκ στο 90+1’ για Ολλανδία

Προκριματικά Euro: Σοκ στο 90+1’ για Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2014 23:55
Με τον Πίλαρ να βρίσκει δίχτυα στο 90+1’, η Τσεχία κέρδισε με 2-1 την Ολλανδία στη Πράγα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro, αφήνοντας παράλληλα τους «οράνιε» του Χίντινκ με μηδέν βαθμούς. Μεγάλη νίκη για Ισλανδία, 3-0 την Τουρκία.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Τσεχία η οποία κέρδισε με 2-1 την Ολλανδία και ξεκίνησε με το δεξί τα προκριματικά του Euro 2016!

Οι Τσέχοι πήραν προβάδισμα στο 21ο λεπτό με όμορφο γκολ του Ντότσκαλ, ωστόσο στη συνέχεια η Ολλανδία ανέβασε ρυθμούς, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 55’ με κεφαλιά του Ντε Φράι.

Η ομάδα του Χίντινκ είχε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει ξανά την εστία του Τσεχ και στις καθυστερήσεις ο Πίλαρ σόκαρε τους «οράνιε», διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τους Τσέχους!

Έριξε τριάρα στους Τούρκους η Ισλανδία


Προκριματικά Euro: Σοκ στο 90+1’ για Ολλανδία
Μεγάλη νίκη και για την Ισλανδία, η οποία κέρδισε με 3-0 την Τουρκία στην έδρα της και ισοβαθμεί πλέον με την Τσεχία στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Οι Ισλανδοί πήραν προβάδισμα στο 18΄με τον Μπόντβαρσον, ενώ είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο τέρμα.

Τελικώς οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» τη νίκη μέσα σε ένα λεπτό στην επανάληψη, με τον Σίγκουρντσον της Σουόνσι να «γράφει» το 2-0 στο 76’ και ο Σίγκθορσον του Άγιαξ διαμόρφωσε ένα λεπτό μετά το τελικό 3-0!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Καζακστάν και Λετονία ήρθαν ισόπαλες 0-0 και πήραν από ένα βαθμό.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ισλανδία 3
2. Τσεχία 3
3. Καζακστάν 1
4. Λετονία 1
5. Ολλανδία 0
6. Τουρκία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.