Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόμπι Τσάρλτον: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στο προσκήνιο»

Μπόμπι Τσάρλτον: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στο προσκήνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2014 17:02
Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στις επιτυχίες εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Την πίστη του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει στις επιτυχίες εξέφρασε ο θρύλος της ομάδας, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος χαρακτήρισε ως σπουδαία περιπέτεια την φετινή σεζόν της ομάδας και πρόσθεσε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρωταγωνιστήσουν ξανά με τον Λουίς Φαν Χαάλ:

«Είναι παράξενο που η Γιουνάιτεντ δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος. Είναι τρελό αλλά ίσως κάνει ευκολότερα τα πράγματα για εμάς. Ξεκινήσαμε με κάποιους νέους παίκτες, δεν έχουμε παίξει καλά μέχρι στιγμής, αλλά θα γίνει κι αυτό. Θα είναι μια σπουδαία περιπέτεια το πως βρεθούμε ξανά στο προσκήνιο και στην θέση που συνηθίζαμε να βρισκόμαστε», δήλωσε ο Τσάρλτον και πρόσθεσε:

«Ο Φαν Χάαλ έχει δώσει σε μένα και στους οπαδούς χαρμόσυνα νέα. Σίγουρα δεν θα δυσκολευτούμε ξανά. Είναι παράξενο που βρισκόμαστε μακριά από το προσκήνιο, αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει για πολύ ακόμη…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.