Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Ισπανία, «διπλό» με Μακ η Σλοβακία

Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Ισπανία, «διπλό» με Μακ η Σλοβακία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2014 00:03
Άνετο βράδυ είχε απέναντι στη ΠΓΔΜ η Ισπανία, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 5-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο όπως και η Σλοβακία, η οποία με γκολ του Μακ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 στην Ουκρανία!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε (όπως αναμενόταν) απέναντι στη ΠΓΔΜ η Ισπανία, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 5-1 στη Βαλένθια, έχοντας πρωταγωνιστή έναν παίκτη της τοπικής ομάδας, τον Αλκάθερ, ο οποίος στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Εθνική σημείωσε γκολ και ασίστ!

Το σκορ άνοιξε στο 15’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ράμος, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αλκάθερ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «φούριας ρόχας». Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28’ με πέναλτι του Ιμπραΐμι, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μπουσκέτς «έγραψε» το 3-1.

Στην επανάληψη, Σίλβα (50’) και Πέδρο (90+1’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-1, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε ο 19χρονος Μουνίρ που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

«Διπλό» με Μακ για Σλοβακία


Προκριματικά Euro: Πεντάρα η Ισπανία, «διπλό» με Μακ η Σλοβακία
Νίκη και για Σλοβακία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία στο Κίεβο και ισοβαθμεί με τους Ισπανούς στην κορυφή του 3ου ομίλου.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Σλοβάκους ήταν ο Μακ του ΠΑΟΚ ο οποίος σημείωσε ένα ωραίο γκολ στο 17’ που ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Ουκρανοί στη συνέχεια πίεσαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με τον τερματοφύλακα Πιατόφ να σκοράρει (!) στις καθυστερήσεις, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Λουξεμβούργου με τη Λευκορωσία.

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:

1. Ισπανία 3
2. Σλοβακία 3
3. Λουξεμβούργο 1
4. Λευκορωσία 1
5. Ουκρανία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.