Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Με Μίλερ η Γερμανία, νίκησε τη Πορτογαλία η Αλβανία

Προκριματικά Euro: Με Μίλερ η Γερμανία, νίκησε τη Πορτογαλία η Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2014 00:10
Με δύο γκολ του Τόμας Μίλερ, η Γερμανία κέρδισε με 2-1 τη Σκωτία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, όχι όμως και η Πορτογαλία η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Αλβανία.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα με 4-2 από την Αργεντινή σε φιλικό το Ντίσελντορφ, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία επικράτησε με 2-1 της Σκωτίας στην έδρα της και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στα προκριματικά.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λεβ ήταν ο Μίλερ ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και παρότι οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν στο 66’ με τον Άνια, ο άσος της Μπάγερν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 70’.

Σοκ για Πορτογαλία, εφτάρα η Πολωνία


Προκριματικά Euro: Με Μίλερ η Γερμανία, νίκησε τη Πορτογαλία η Αλβανία
Αντίθετα, με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Πορτογαλία, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από την Αλβανία!

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε με ωραίο σουτ ο Μπεκίμ Μπαλάι της Σλάβια Πράγας στο 52’, με την Πορτογαλία, η οποία έπαιζε χωρίς τον Ρονάλντο, να μην μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, ξεκινώντας έτσι με το… αριστερό στα προκριματικά.

Από την άλλη, η Πολωνία νίκησε με 7-0 το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία στο ντεμπούτο των τυπικά γηπεδούχων σε επίσημη διοργάνωση. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Λεβαντόφσκι (50’, 53’, 86’, 90+2’), δύο ο Γκροσίτσκι (11’, 48’) και ένα ο Σουκαλά (58’).

Δείτε εδώ τι έγινε νωρίτερα στα ματς των προκριματικών

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.