Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ρεάλ, δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ρεάλ, δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 23:50
Παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πολύ νωρίς (5’ Ράμος, 11’ Μπέιλ), η Ρεάλ γνώρισε ήττα-σοκ με 4-2 από τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», την ώρα που η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» χάρη σε γκολ του 19χρονου Σάντρο στο 82ο λεπτό.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ρεάλ, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Σοσιεδάδ, παρότι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα λεπτά του αγώνα!

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τη «βασίλισσα», η οποία πήρε προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Ράμος ενώ στο 11’ ο Μπέιλ με ωραία ενέργεια και σουτ «έγραψε» το 2-0.

Και εκεί που οι περισσότεροι θα περίμεναν νίκη με μεγάλο σκορ για τους πρωταθλητές Ευρώπης, η Σοσιεδάδ κατάφερε να κάνει την ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά το σκορ σε 2-2 πριν το ημίχρονο με τέρματα των Μαρτίνεθ (35’) και Θουρουτούθα (41’).

Ο δεύτερος με νέο τέρμα στο 65’ ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ στο 75’ ο Βέλα διαμόρφωσε το τελικό 4-2 σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι -που έπαιξαν χωρίς τον Ρονάλντο- διαμαρτυρήθηκαν για χέρι.

Νίκη με Σάντρο η Μπαρτσελόνα!


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ρεάλ, δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα (video)
Αντίθετα, το 2x2 έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

«Χρυσός» σκόρερ για τους Καταλανούς ήταν ο 19χρονος Σάντρο ο οποίος με δικό του γκολ στο 82’ (μετά από όμορφη ασίστ του Μέσι) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τη λύση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στον αντίποδα, η Βιγιαρεάλ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε, έχοντας τρία δοκάρια για να παραβιάσει την εστία του Μπράβο!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Λα Κορούνια και Ράγιο Βαγιεκάνο ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τον Κουένκα να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλία στους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90+5’




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.