Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απίστευτη νίκη για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Απίστευτη νίκη για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 23:32
Μια απίστευτη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρέθηκε να χάνει στο 86’ από τον Πανιώνιο χάρη σε τέρμα του Μπουμάλ ωστόσο με γκολ των Ατζαγκούν (90+1’) και Πέτριτς (90+4’) έκανε μια επική ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 στη Λεωφόρο.

Την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι βρέθηκε να χάνει λίγα λεπτά πριν το φινάλε απέναντι στον Πανιώνιο, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς (2-1) στη Λεωφόρο και να πανηγυρίσει το «τρίποντο».

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, όπου απείλησε με σουτ του Μέντες στο 2ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο καθώς μπορεί να μην απειλήθηκε από τον Πανιώνιο, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί, δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιαννακόπουλο.

Τελικώς το γκολ το πέτυχε ο Πανιώνιος ο οποίος σκόραρε με τέρμα του Μπουμάλ στο 85’ και όλα έδειχναν πως θα έφευγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από τη Λεωφόρο.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+1’ με τον Ατζαγκούν, ενώ στο 90+4’ ο Πέτριτς με κοντινή κεφαλιά ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.