Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Έβρεξε» γκολ στο «Γκούντισον Παρκ», 3x3 για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Έβρεξε» γκολ στο «Γκούντισον Παρκ», 3x3 για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2014 21:24
Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 9 γκολ (!), η Τσέλσι κέρδισε με 6-3 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» και έκανε το 3x3 στην Πρέμιερ Λιγκ ισοβαθμώντας με τη Σούονσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Δύο γκολ ο Ντιέγκο Κόστα (1’, 90’) από ένα οι Ιβάνοβιτς (3’), Κόουλμαν (67’αυτ.), Μάτιτς (74’) και Ραμίρες (77’), μείωσε με τους Μιραλάς (45’), Νέισμιθ (69’) και Ετό (76’) η Έβερτον!

Στο κορυφαίο παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής, η Τσέλσι πήρε σπουδαίο «διπλό», καθώς κέρδισε με 6-3 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και έκανε το 3x3 στην Πρέμιερ Λιγκ

Το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τους «μπλε», καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Φάμπρεγκας βρήκε εξαιρετικά τον Ντιέγκο Κόστα και αυτός με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ, ενώ δύο μόλις λεπτά μετά ο Ιβάνοβιτς «έγραψε» το 2-0, «παγώνοντας» ξανά το «Γκούντισον Παρκ»!

Η Έβερτον μετά το αρχικό σοκ, ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να μειώσει στο 45’ με τον Μιραλάς, ενώ είχε ευκαιρίες και για την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε ποτέ καθώς στο 67’ ο Κόουλμαν μετά από ενέργεια του Αζάρ σημείωσε αυτογκόλ για το 3-1 των «μπλε».

Αυτή ήταν η αρχή ενός «τρελού» δεκαλέπτου όπου σημειώθηκαν πέντε γκολ, με την Έβερτον να απαντάει στο 69’ με τον Νέισμιθ για το 3-2, ωστόσο στο 74’ ο Μάτιτς με σουτ ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τσέλσι!

Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν ξανά, με τον πρώην «μπλε», Ετό να «γράφει» το 4-3 στο 76’. Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ραμίρες νίκησε τον Χάουαρντ για το 5-3 υπέρ της Τσέλσι, η οποία είδε λιγα λεπτά μετά την Έβερτον να είχε δοκάρι για να μειώσει ξανά στο σκορ!

Τελικώς στο 90’ ο Ντιέγκο Κόστα με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 6-3 για την Τσέλσι η οποία έφυγε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα και ισοβαθμεί στην κορυφή μαζί με την Σουόνσι με 9 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.