Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2014 16:40
Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά τη βαριά ήττα από τη ΜΚ Ντονς στο Λιγκ Καπ, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μπέρνλι και έχει δύο βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ! Ντεμπούτο για Ντι Μαρία, φώναξαν για πέναλτι οι παίκτες του Φαν Χάαλ.

Δεν συνδυάστηκε με νίκη το ντεμπούτο του Ντι Μαρία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Μπέρνλι και δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε στο 4ο επίσημο παιχνίδι τους τη φετινή σεζόν!

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Μαν. Γιουνάιτεντ!
Ακόμα μια άσχημη εμφάνιση για την ομάδα του Φαν Χαάλ, η οποία κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τη Μπέρνλι να είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό με φάουλ του Τζόουνς, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τζούκιεβιτς δεν κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον Ντε Χεά μετά από τραγικό γύρισμα του Έβανς.

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο, ωστόσο με εξαίρεση μια φάση με τον Φαν Πέρσι που δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Χίτον, δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική.

Κακό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μην μπορούσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα της Μπέρνλι, αν και διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στα τελευταία λεπτά για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων στην περιοχή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007/08 που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο εκείνη τη χρονιά οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να κερδίσουν το πρωτάθλημα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.