Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ ο Άγγερ

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ ο Άγγερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2014 14:31
Παρελθόν από την Λίβερπουλ αποτελεί ο Ντάνιελ Άγγερ, καθώς ο Δανός αμυντικός των «κόκκινων» επέστρεψε στην Μπρόντμπι, ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. «Δεν θα άφηνα τη Λίβερπουλ για άλλη ομάδα», δήλωσε ο παίκτης.

Όπως αναμενόταν, ο Ντάνιελ Άγγερ δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς ο διεθνής Δανός αμυντικός που αγάπησε τον σύλλογο και αγαπήθηκε από τον κόσμο αποφάσισε να επιστρέψει στην Μπρόντμπι, ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο 29χρονος στόπερ σημείωσε 232 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ.

«Η Λίβερπουλ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας και της ζωής μου, αλλά και της οικογένειάς μου και ο αποχωρισμός μου ήταν δύσκολος. Ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Μπρόντμπι» δήλωσε ο Άγγερ και πρόσθεσε πως απέρριψε αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Δεν θα αποχωρούσα για καμία άλλη ομάδα. Δεν θα άφηνα για κανέναν άλλον σύλλογο τη Λίβερπουλ. Απέρριψα πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες της Πρέμιερ και της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στον σύλλογο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα παραμείνω οπαδός της Λίβερπουλ αιώνια...» ανέφερε ο Ντάνιελ Άγκερ ο οποίος έχει στο χέρι του τατουάζ με το «You'll never walk alone»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.