Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Μας αρέσουν τα δύσκολα, μπορούμε να περάσουμε»

Μαρινάκης: «Μας αρέσουν τα δύσκολα, μπορούμε να περάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2014 20:40
Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το δύσκολο όμιλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σε όμιλο με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Είναι μια δύσκολη κλήρωση με πολύ καλές ομάδες. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολύ ταλέντο και πάθος, όπως είδαμε και στα φιλικά. Αν παίξει με βάση αυτά τα στοιχεία και κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη, θα περάσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι, μας αρέσουν τα δύσκολα. Με τον κόσμο και τον προπονητή μας πιστεύουμε ότι θα προκριθούμε. Έχει γίνει ένας καλός σχεδιασμός και είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κ. Μίτσελ και το επιτελείο του».

«Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα με τα νέα παιδιά και είμαστε αισιόδοξοι. Δε φτάνει μονάχα η φιλοδοξία. Χρειάζεται ταλέντο και δύναμη και αυτά τα διαθέτουμε. Η ομάδα αντιμετωπίζει πλέον μεγάλους συλλόγους με ενθουσιασμό και δε φοβάται. Όσο δυνατοί και να είναι, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε, κάτι που δείξαμε και πέρυσι. Είδαμε ότι αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πάμε βήμα-βήμα
».

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές καθώς πέρυσι μετά την κλήρωση είχε προαναγγείλει δύο:

«Πολλοί λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Θα δούμε…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.