Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ, αποκλείστηκε η Σέλτικ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ, αποκλείστηκε η Σέλτικ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2014 23:42
Την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η φορά στην ιστορία του εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος διέλυσε με 4-0 την Άαλμποργκ στην Κύπρο και «σφράγισε» το «χρυσό» εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρόκριση για Πόρτο, Ζενίτ, εκτός η Σέλτικ!

Με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κέρδισε με 4-0 την Άαλμποργκ στην Κύπρο και σε συνδυασμό με το 1-1 στην Δανία, «σφράγισε» άνετα το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για 3η φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε προβάδισμα στο 29’ με γκολ του Βινίσιους και αφού ο Πάρντο χρειάστηκε να αποκρούσει σωτήρια το σουτ του Ενέβολντσεν στο 35’, ο Ντε Βινσέντι «έγραψε» το 2-0 στο 44’.

Αλωνεύτης (65’) και Σέρινταν (74’) τα άλλα δύο γκολ για την κυπριακή ομάδα, η οποία θα δώσει το παρών στην κλήρωση της Πέμπτης.

Πρόκριση για Πόρτο και Ζενίτ, αποκλείστηκε η Σέλτικ


Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους με τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ, αποκλείστηκε η Σέλτικ (videos)
Την πρόκριση εξασφάλισε και η Πόρτο, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Λιλ στο «Ντραγκάο» και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο, έχοντας σκόρερ τους Μπραχίμι (49’) και Μαρτίνες (69’).

Πρόκριση και για την Ζενίτ, η οποία με τέρματα των Ρόντον (30’) και Χουλκ (54’, 58’) επικράτησε με 3-0 της Σταντάρ Λιέγης και θα βρίσκεται και αυτή στην κλήρωση.

Αντίθετα στο Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει η Σέλτικ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην Σκωτία από τη Μάριμπορ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, γνώρισε τον αποκλεισμό για… δεύτερη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (είχε αποκλειστεί στον προηγούμενο γύρο από την Λέγκια Βαρσοβίας αλλά πήρε την πρόκριση στα… χαρτιά).

Τέλος, την πρόκριση πήρε και η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ η οποία κέρδισε άνετα με 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τα γκολ:









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.