Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός, τραυματίστηκε ο Μπεργκ

Σούπερ Λιγκ: Με το… αριστερό ο Παναθηναϊκός, τραυματίστηκε ο Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2014 23:39
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας το σκορ με πέναλτι του Πράνιτς στο 84’ καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα με τέρμα του Κώτσιου στο 77’. Τραυματίστηκε ο Μπεργκ, φώναξαν για πέναλτι οι πράσινοι.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Μίντιλαντ, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό να απειλεί δύο φορές με τον Βούκσεβιτς (2’, 5’), με τον Παναθηναικό να παίρνει στη συνέχεια τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν «μπλοκάρει» τους «πράσινους».

Στην επανάληψη, ο Παναθηναικός απείλησε με σουτ του Μπέργκ στο 47’, ωστόσο λίγο αργότερα ο Σουηδός επιθετικός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

Οι «πράσινοι» στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν με σουτ του Ντίνα στο 59’, ενώ στο 65’ ο Καρέλης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ένα μέτρο!

Τελικώς το γκολ ήρθε από τον Λεβαδειακό, με τον Κώτσιο να πιάνει ανενόχλητος κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού στο 77ο λεπτό. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 83’, με τον Ατζαγκούν να κερδίζει πέναλτι και τον Πράνιτς να ευστοχεί για την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.