Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γκέλαρε με το... καλημέρα ο ΠΑΟΚ, με το δεξί Ατρόμητος, ΠΑΣ και Βέροια

Σούπερ Λιγκ: Γκέλαρε με το... καλημέρα ο ΠΑΟΚ, με το δεξί Ατρόμητος, ΠΑΣ και Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2014 21:23
Μετά την ήττα από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή στην Τούμπα και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ. Νίκη με Παπάζογλου για Ατρόμητο, ήττα πριν την Μακάμπι για Αστέρα.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Ζίμπρου για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι ο «δικέφαλος του Βορρά» ο οποίος είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στην επανάληψη η Καλλονή κατάφερε να προηγηθεί στο 63’ με τον Καμαρά, εκμεταλλευόμενη την ανοργάνωτη άμυνα των γηπεδούχων.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Λεοζίνιο είχε ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει τελικά στην ισοφάριση στο 74’ με γκολ του Περέιρα, ο οποίος ανενόχλητος στην περιοχή «έγραψε» το 1-1.

Η Καλλονή είχε μεγάλη στιγμή στο 79’ με τον Καμαρά για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ενώ στο 81’ ο Χογκ έδιωξε το σουτ του Ρατς κρατώντας το 1-1. Στο 87’ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε αυστηρά από τον διαιτητή, ενώ με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι και η Καλλονή λόγω αποβολής του Μπαρέρα στις καθυστερήσεις.

Με το δεξί Ατρόμητος, ΠΑΣ και Βέροια


Σούπερ Λιγκ: Γκέλαρε με το... καλημέρα ο ΠΑΟΚ, με το δεξί Ατρόμητος, ΠΑΣ και Βέροια
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ ο Ατρόμητος ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στο Περιστέρι.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Παπάζογλου ο οποίος με γκολ στο 20’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ομάδα του Παράσχου η οποία είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Τάτο για να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Με νίκη ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα και η Βέροια η οποία κέρδισε με 3-2 την Ξάνθη στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βεργώνη (41’) και Μπεν (48’), ωστόσο η Ξάνθη επέστρεψε σε τρία λεπτά στο παιχνίδι με σκόρερ τους Ομπόντο (77’) και Λουσέρο (80’). Παρόλα αυτά, τρία λεπτά μετά ο Ντουμίτρου διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μετά από ασίστ του Μπεν και χάρισε τη νίκη στην Βέροια.

Μεγάλη νίκη και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παρότι έχανε με 1-0 από τον Αστέρα, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-1 στα Γιάννενα.

Ο Αστέρας που σε λίγες ημέρες θα παίξει με την Μακάμπι για τη ρεβάνς των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, πήρε προβάδισμα στο 42’ με γκολ του Μπαράλες, ωστόσο στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν εντυπωσιακός και έφερε… τούμπα το ματς με τους Τσάβες (59’) και Ίλιτς (67’), ενώ στο 70’ ο Τζημόπουλος «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής:


ΠΑΟΚ – Καλλονή 1-1

Ατρόμητος – Πλατανιάς 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1

Βέροια – Ξάνθη 3-2

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (21:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.