Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα για Μαν. Γιουνάιτεντ, τεσσάρα η Τότεναμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα για Μαν. Γιουνάιτεντ, τεσσάρα η Τότεναμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2014 20:10
Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σάντερλαντ στο «Στένιουμ Οφ Λάιτ» και έμεινε με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Μετά την εντός έδρας ήττα στην έδρα της Σουόνσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σάντερλαντ εκτός έδρας, προβληματίζοντας με την απόδοση της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν προβάδισμα στο 17ο λεπτό με γκολ του Μάτα, ωστόσο η Σάντερλαντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30’ με τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόντγουελ.

Στην επανάληψη, η Σάντερλαντ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Γουίκαμ στο 50’, ενώ η Γιουνάιτεντ φώναξε για πέναλτι στο 61’ σε ανατροπή του Φαν Πέρσι από τον Κάτερμολ.

2x2 με τεσσάρα η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νέα γκέλα για Μαν. Γιουνάιτεντ, τεσσάρα η Τότεναμ (video)
Αντίθετα, το 2x2 έκανε η Τότεναμ η οποία κέρδισε με 4-0 την ΚΠΡ και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι «πετεινοί» πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσαντλί να πετυχαίνει δύο γκολ (12’, 37’) και τον Ντάιερ να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (30’). Μάλιστα το δεύτερο γκολ του Τσαντλί ήρθε μετά από 48 πάσες (!) των γηπεδούχων.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 65’ ο Αντεμπαγιόρ, ενώ δύο ασίστ μοίρασε ο Λαμέλα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Χαλ και Στόουκ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες από το 14’ λόγω αποβολής του Τσέστερ, ωστόσο πήραν το προβάδισμα στο 42’ με γκολ του Γιέλαβιτς, με τους φιλοξενούμενους όμως να ισοφαρίζουν στο 83’ με τον Σόουκρος


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.