Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Αρχή με… ήττα για Σάλκε (video)

Μπουντσελίγκα: Αρχή με… ήττα για Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 19:16
Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από τον Κύπελλο, η Σάλκε δέχτηκε νέα «σφαλιάρα» καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο Ανόβερο και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Παρότι κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, η Σάλκε γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Ανόβερο και ξεκίνησε άσχημα στη Μπουντεσλίγκα.

Οι «βασιλικοί μπλε» πήραν προβάδισμα στο 47’ με γκολ του Χούντελαρ, ωστόσο το Ανόβερο κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε τρία λεπτά, με τον Πρίμπ να ισοφαρίζει στο 67’, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Χοσέλου για το 2-1 στο 70’, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με το δεξί η Άιντραχτ


Αντίθετα με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς η ομάδα του Νέλσον Βαλντές (βασικός) κέρδισε με 1-0 τη Φράιμπουργκ χάρη σε γκολ του Σεφέροβιτς στο 15ο λεπτό.

Με νίκη ξεκίνησε και η Χοφενχάιμ η οποία κέρδισε με 2-0 τη Άουγκσμπουργκ με τέρματα των Σαλάι (33’) και Ελγιουνούσι (35’), ενώ στο 0-0 έμεινε το παιχνίδι της Κολωνίας με το Αμβούργο.

Μεγάλο παιχνίδι στο Βερολίνο, με τις Χέρτα και Βέρντερ Βρέμης να έρχονται ισόπαλες 2-2. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Σκίμπερ (15’, 47’), ωστόσο η Βέρντερ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τους Λουκίμγια (53’) και Ντι Σάντο (55’).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.