Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 18:53
Με γκολ των Ντιέγκο Κόστα (63’) και Αζάρ (77’), η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και έκανε το 2x2 στην Πρέμιερ Λιγκ!

Αν και τα βρήκε σκούρα για περίπου μία ώρα παιχνιδιού κόντρα στη νεοφώτιστη Λέστερ, η Τσέλσι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και να φτάσει τους έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια.

Οι «μπλε» δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρότι είχαν την κατοχή, δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Λέστερ και με εξαίρεση ένα σουτ του Ντιέγκο Κόστα, δεν απείλησαν σημαντικά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αντίθετα ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο στην επανάληψη η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 47’ είχε δοκάρι με σουτ του Οσκάρ, ενώ στη συνέχεια ο Σμάιχελ απόκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Ιβάνοβιτς.

Ο Δανός γκολκίπερ είπε νέο «όχι» στον Ιβάνοβιτς στο 54’, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κουρτουά έσωσε την Τσέλσι καθώς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νιούτζεντ και κράτησε το μηδέν.

Τελικώς στο 63’ η Τσέλσι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Οσκάρ να βγάζει ωραία στον Ιβάνοβιτς και αυτός με όμορφη ενέργεια έδωσε στον Ντιέγκο Κόστα που από κοντά «έγραψε» το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δεν απειλήθηκαν και στο 77’ ο Αζάρ «σφράγισε» με σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Μόργκαν) τη νίκη για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

2x2 για Σουόνσι, πρώτη νίκη για Γουέστ Χαμ


Πρέμιερ Λιγκ: 2x2 για Τσέλσι
2x2 και για τη Σουόνσι, η οποία μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Όλντ Τράφορντ» κέρδισε με 1-0 την Μπέρνλι με γκολ του Ντάιερ στο 23’.

Μεγάλη νίκη και για την Γουέστ Χαμ η οποία κέρδισε με 3-1 την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» χάρη στα τέρματα των Ζάρατε (34’), Ντάουνινγκ (37’) και Κόουλ (62’) και πήρε την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη, ισόπαλα 0-0 έληξαν τα παιχνίδια της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ και της Σαουθάμπτον με την Γουέστ Μπρομ (εκτός αποστολής ο Σαμαράς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.