Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντουρμάζ: «Να φτάσουμε τα 42 πρωταθλήματα» (video)

Ντουρμάζ: «Να φτάσουμε τα 42 πρωταθλήματα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2014 21:15
Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.

Την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο έδωσε ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος τόνισε ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε πως ήρθε για πολλούς τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντουρμάζ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:


Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις;

«Νιώθω χαρά! Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα παίξω για την ομάδα».

Κοιτούσες τον αριθμό 41 στο κασκόλ που φοράς και μιλούσες για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Είσαι έτοιμος να προσθέσεις και άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη μας;

«Φυσικά, αυτός είναι βασικός στόχος! Να κερδίζουμε τίτλους! Όσους περισσότερους μπορούμε! Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα 42!».

Το UEFA Champions League είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Ποιο είναι το όνειρό σου σχετικά με την ευρωπαϊκή σου παρουσία;

«Είναι μεγάλο όνειρο για εμένα το να παίξω στο UEFA Champions League και ειδικά το να το πράξω με τον Ολυμπιακό και έχοντας την υποστήριξη του κόσμου! Είναι το όνειρο για κάθε παίκτη και νομίζω ότι πρόκειται για ένα φανταστικό συναίσθημα».

Αναφέρθηκες στον κόσμο του Ολυμπιακού και με την ευκαιρία, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας;

«Θα είναι υπέροχα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να εισπράξω την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού! Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους!».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.