Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σαμαρά η Γουέστ Μπρομ

Ανακοίνωσε Σαμαρά η Γουέστ Μπρομ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2014 14:44
Παίκτης της Γουέστ Μρπομ είναι και επίσημα ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα.

Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς ο Έλληνας επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Μπρομ με ετήσιες απολαβές που φέρεται ότι αγγίζουν περίπου το 1,5 εκατ. ευρώ

Ο πρώην άσος της Σέλτικ είχε αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Σίτι τη διετία 2006-2008 και πλέον θα αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα της Αγγλίας.

Ανακοίνωσε Σαμαρά η Γουέστ Μπρομ
«Πήραμε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τον Σάμι στην ομάδα μας. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, σε Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μουντιάλ. Μας είπαν τα καλύτερα πολλοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν όπως ο Νιλ Λένον (πρώην προπονητής της Σέλτικ)», δήλωσε ο προπονητής του, Άλαν Ιρβάιν και πρόσθεσε:

«Θα παίξει σίγουρα στα περισσότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Σε πολλά κρίσιμα ματς με τη Σέλτικ έδειξε πως μπορεί να είναι αποτελεσματικός είτε όταν έχει πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια του, είτε όταν δε συμβαίνει αυτό».

Να σημειωθεί πως ο Σαμαράς δεν θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς δεν είχε προλάβει να δηλωθεί, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.