Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα… πόδι στους ομίλους ο Αστέρας (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα… πόδι στους ομίλους ο Αστέρας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 23:20
Ακόμα μια ονειρική ευρωπαϊκή βραδιά για τον Αστέρα, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τρίπολη και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του! Μάσα (29’) και Ζησόπουλος (47’) τα γκολ, στην Κύπρο η ρεβάνς.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Αστέρας , ο οποίος κέρδισε me το «καθαρό» 2-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τρίπολη και βρίσκεται πολύ κοντά στο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Μάσα (29’) και Ζησόπουλος (47’) τα «χρυσά» γκολ για τους Αρκάδες οι οποίοι θα παίξουν σε μία εβδομάδα στην Κύπρο (λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο Ισραήλ) για την μεγάλη πρόκριση.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Με το ένα… πόδι στους ομίλους ο Αστέρας (video)
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, με την πρώτη μεγάλη φάση να σημειώθηκε στο 17’ για λογαριασμό του Αστέρα, με τον Χουάν Πάμπλο να λέει «όχι» με ωραία απόκρουση στο δυνατό σουτ του Ρόλε.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα έπρεπε να κάνουν 12 λεπτά υπομονή για να πανηγυρίσουν, καθώς στο 29’ ο Μάσα με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Η Μακάμπι προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν κατάφερε να ανησυχήσει σημαντικά τους Αρκάδες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ονειρικό για τον Αστέρα, ο οποίος μόλις στο 47’ πέτυχε δεύτερο τέρμα με κοντινή προβολή του Ζησόπουλου.

Στα επόμενα λεπτά, η Μακάμπι δεν κατάφερε να αντιδράσει, με την ομάδα του Βεργέτη να έλεγχε το ρυθμό και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαράλες στο 85’ για να «κλειδώσει» την πρόκριση! Ένα λεπτό μετά ο Θεοδωρόπουλος απόκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Πρίτσα, κρατώντας το 2-0 μέχρι το φινάλε, σκορ που ο Αστέρας καλείται να υπερασπιστεί στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.