Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» την πρόκριση με σούπερ Μπεργκ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» την πρόκριση με σούπερ Μπεργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 22:53
Με τον Μπεργκ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ (21’ πεν., 24’, 45’, 89’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 την Μίντιλαντ στη Λεωφόρο και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με τον Λαούρτνισεν (13’) οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 58’ λόγω αποβολής του Σβιαντσένκο, ωστόσο κόκκινη είδε και ο Τριανταφυλλόπουλος στο 80ο λεπτό.

Μόνο με… θαύμα δεν θα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έκαναν την ανατροπή και πήραν μεγάλη νίκη με 4-1 στη Λεωφόρο!

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ για το «τριφύλλι» (21’ πεν., 24’, 45’, 89’), ανατρέποντας το γκολ του Λαούρντισεν που έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 13ο λεπτό.

Από μια κόκκινη για τις δύο ομάδες, με τον Σβιαντσένκο να αποβάλλεται στο 58’ και τον Τριανταφυλλόπουλο να αποχωρεί με δεύτερη κίτρινη στο 80’

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» την πρόκριση με σούπερ Μπεργκ (video)
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Παναθηναϊκό, με τον Καρέλη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Μίντιλαντ στο 6’, ωστόσο καθυστέρησε υπερβολικά και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπλοκάρουν.

Μάλιστα στο 13’ η Μίντιλαντ «πάγωσε» τη Λεωφόρο, καθώς ο Λαούρντισεν με μακρινή εκτέλεση φάουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε ένα γκολ που είχε ευθύνη ο Κοτσόλης.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε όμως για πολύ, καθώς στο 20’ οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι και ο Μπεργκ δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Τρία λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την ανατροπή, καθώς ο Καρέλης έβγαλε στον Σουηδό και αυτός ευστόχησε ξανά για το 2-1 των γηπεδούχων! Η ομάδα του Αναστασίου είχε τον έλεγχο και στο 45’ ο Μπεργκ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ σκοράροντας από κοντά μετά από εξαιρετική σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Καρέλη (46’) και Μπεργκ (49’) για ένα τέταρτο γκολ. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους «πράσινους», καθώς στο 58’ ο Σβιαντσένκο άφησε τη Μίντιλαντ με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν το εκμεταλλεύτηκαν και στο 80’ ο Τριανταφυλλόπουλος είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει 4ο γκολ και να «κλειδώσει» ουσιαστικά την πρόκριση, με τον Μπεργκ να «γράφει» το 4-1 από κοντά, με τον ίδιο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.