Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Και επίσημα στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 14:31
Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/8) το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Σε ουδέτερη έδρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Αυτό γίνεται διότι ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) που έχει την ευθύνη σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ της Βοιωτίας πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες!

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση όπου πήρε θέση χρεώνοντας το συμβάν στον ΑΠΟΔΗΛ, ενώ ανέλαβε την δωρεάν μεταφορά των κατόχων διαρκείας από τη Λιβαδειά στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) την Κυριακή 24.8.14 στις 21:30.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η απερχόμενη διοίκηση του Α.Π.Ο.Δ.H.Λ. (Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λεβαδέων) εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά το ανεξήγητο μένος της κατά της ομάδας του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, με παράνομες ενέργειές της δημιούργησε στο παρά πέντε ανυπέρβλητα διοικητικά εμπόδια που κατέστησαν αδύνατη την τέλεση του αγώνα της ομάδος μας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Επιφυλάσσεται δε να στραφεί κατά παντός υπευθύνου για την υλική και ηθική αποκατάσταση της ζημιάς που προκαλείται στην ΠΑΕ και στην ομάδα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ από τις παράνομες αυτές ενέργειες.

Μετά την αναγκαστική μετακίνηση της ομάδος μας στο Ο.Α.Κ.Α. για το παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ανακοινώνει τα παρακάτω:

(α) Δωρεάν μεταφορά των κατόχων καρτών διαρκείας 2014-15 από την πόλη της Λιβαδειάς στο Ο.Α.Κ.Α., οι οποίοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 23/08 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Μαγιάκου ή στο τηλέφωνο 22610-88088. Αναχώρηση: Κυριακή 24/08 και ώρα 18.00 από το Ζάππειο.

(β) Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη ΘΥΡΑ VIP του Ο.Α.Κ.Α., όπου θα υπάρχει υπηρεσία catering προσφορά της ΠΑΕ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.