Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και... αντίο για ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ήττα και... αντίο για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2013 21:08
Δεν τα κατάφερε τελικώς η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο και υποβιβάστηκε στην Football League, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στην έφεση την Τετάρτη.

Η «Ένωση» πάλεψε για την νίκη, ωστόσο στις καθυστερήσεις δέχθηκε το γκολ από τον Γιαννούλη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, το οποίο ρίχνει την ΑΕΚ και μαθηματικά στη Football League.

Σε κλάματα ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Το ματς


Με θέληση και πάθος να πάρουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ που θα κράταγε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας για να μείνει στην κατηγορία.

Η «Ένωση» πίεζε σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να απειλήσει για πρώτη φορά με αξιώσεις στο 29’, με τον Πετρόπουλο να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά μετά, ο Βλάχος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ ο Πετρόπουλος απείλησε για δεύτερη φορά με κεφαλιά στο 37’.

Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά για τον Ατρόμητο να απαντήσει, με τον Αραμπατζή να διώχνει το δυνατό σουτ του Μπρίτο στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά, με τον Ναπολεόνι να βγαίνει τετ-α-στο 49', όμως ο Αραμπατζής έσωσε την ομάδα του στο 49’ από το 1-0.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια τα έπαιξε… όλα για όλα ψάχνοντας το γκολ, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα, και τελικώς στις καθυστερήσεις ο Γιαννούλης έκανε το 1-0 και την έστειλε και μαθηματικά στη Β Εθνική.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.