Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όχι» της FIFA σε Μπαρτσελόνα για μεταγραφές, στο CAS οι Καταλανοί

«Όχι» της FIFA σε Μπαρτσελόνα για μεταγραφές, στο CAS οι Καταλανοί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2014 14:37
Η FIFA απέρριψε την έφεση της Μπαρτσελόνα για την τιμωρία της και έτσι ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών για το 2015. Στο CAS οι «μπλαουγκράνα».

Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA απέρριψε την προσφυγή της Μπαρτσελόνα κατά της τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών μέχρι το καλοκαίρι του 2015 που είχε επιβληθεί στην ομάδα για παραβίαση κανόνων σε μεταγραφές ανήλικων μη Ισπανών παικτών στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η τιμωρία πήρε αναστολή και έτσι οι Καταλανοί μπόρεσαν να κάνουν μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο δεν θα ισχύει το ίδιο για τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του 2015!

Αμέσως μετά την απόφαση, η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση όπου έκανε γνωστή την απόφαση της να προσφύγει στο CAS ώστε να ανατρέψει την απόφαση:

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει να προασπίζεται τα δικαιώματα της στα ανώτατα αθλητικά δικαστικά όργανα και στην προκειμένη περίπτωση στο CAS. Ο σύλλογός μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση μια απόφαση που είναι ενάντια στη φιλοσοφία των ακαδημιών της Masia, που αποτελούν παράδειγμα για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο εκπαίδευση κι έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.