Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπιλμπάο, «διπλό» η Λεβερκούζεν (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπιλμπάο, «διπλό» η Λεβερκούζεν (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2014 23:53
Ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπιλμπάο, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαν Πάολο», με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Στο 0-0 Μπεσίκτας και Άρσεναλ, «διπλό» για Λεβερκούζεν, 3-2 τη Κοπεγχάγη.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Νάπολι με την Μπιλμπάο στο «Σαν Πάολο» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές», με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει μικρό προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν καλή στιγμή στο 4’ με τον Χάμσικ, ωστόσο στη συνέχεια η Μπιλμπάο έλεγξε το ρυθμό του παιχνιδιού και στο 41΄ πήρε προβάδισμα με γκολ του Μουνιαΐν.

Στην επανάληψη, η Νάπολι κατάφερε να απαντήσει με όμορφη ατομική προσπάθεια του Ιγκουαίν στο 68ο λεπτό, ενώ είχε και ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, με τον Ιραϊθόθ να λέει «όχι» στους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Στο Λονδίνο κρίνεται η πρόκριση


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπιλμπάο, «διπλό» η Λεβερκούζεν (videos)
Ανοιχτοί λογαριασμοί και για το ζευγάρι της Μπεσίκτας με την Άρσεναλ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Τουρκία και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν από το πρώτο λεπτό, με τον Ντέμπα Μπα να σουτάρει από τη σέντρα (!) και τον Σέζνι να αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού. Οι Τούρκοι είχαν ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σενεγαλέζο για να πάρουν προβάδισμα, ωστόσο ο Σέζνι κράτησε το μηδέν για τους «κανονιέρηδες».

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, με την Άρσεναλ, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από τo 80’ λόγω αποβολής του Ράμσεϊ, να είχε μεγάλη ευκαιρία στο 88’, καθώς ο Τσάμπερλέιν σημάδεψε το δοκάρι της Μπεσίκτας, με το 0-0 να μένει τελικώς μέχρι το φινάλε.

«Διπλό» για Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Νάπολι και Μπιλμπάο, «διπλό» η Λεβερκούζεν (videos)
Από την άλλη, προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-2 την Κοπεγχάγη στη Δανία, με τα πέντε γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο!

Οι «ασπιρίνες» πήραν προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κίσλινγκ, ωστόσο η Κοπεγχάγη έκανε την ανατροπή με γκολ των Γιόργκενσεν (9’) και Αμάρτεϊ (13’).

Όμως η γερμανική ομάδα κατάφερε να φέρει ξανά… τούμπα το ματς, καθώς ο Μπελαραμπί στο 31’ και ο Σον στο 42’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-2!

Στα άλλα παιχνίδια, η Στεάουα κέρδισε με 1-0 τη Λουντογκόρετς στη Ρουμανία, ενώ η Σάλτσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Μάλμε, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στις καθυστερήσεις και να μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:


Τρίτη

Σάλτσμπουργκ – Μάλμε 2-1

Στεάουα Βουκουρεστίου – Λουντογκόρετς 1-0

Μπεσίκτας – Άρσεναλ 0-0

Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν 2-3

Νάπολι – Μπιλμπάο 1-1








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.