Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή...τετράδας για Τότεναμ, σφραγίζει τον τίτλο η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή...τετράδας για Τότεναμ, σφραγίζει τον τίτλο η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2013 17:57
Πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 7 λεπτά, η Τότεναμ ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 3-1 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, και κατάφερε να μείνει στο κυνήγι της τετράδας. Στο -13 έμεινε η Σίτι και μάλιστα εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρει τη νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα τη Δευτέρα, θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν εξαιρετικά, ανοίγοντας το σκορ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μόλις στο 5ο λεπτό με τον Νασρί, ενώ είχαν καλές στιγμές ώστε να πετύχουν δεύτερο γκολ, με τον Τζέκο μάλιστα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Γιορίς.

Παρόλα αυτά, η Τότεναμ με μια αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να γυρίσει το σκορ στο δεύτερο μέρος, με τον Ντέμπσι να ισοφαρίζει στο 75’ σε 1-1, ενώ στο 79’ ο Ντεφό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Τελικώς, στο 82’ ο Μπέιλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη ανατροπή των «πετεινών», η οποία τους κράτησε στο κυνήγι της τετράδας, ενώ αντίστοιχα η απώλεια της Σίτι δίνει το δικαίωμα στην Γιουνάιτεντ να «σφραγίσει» και μαθηματικά το πρωτάθλημα με νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα τη Δευτέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.