Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλφάρο: «Έτοιμος να προσφέρω»

Αλφάρο: «Έτοιμος να προσφέρω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2014 03:07
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Αλεχάνδρο Αλφάρο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ανυπόμονος αλλά και έτοιμος να φορέσει την πράσινη φανέλα δήλωσε πως είναι ο Αλεχάνδρο Αλφάρο, ο οποίος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος Ισπανός άσος αγωνίζεται από το 2011 στην Μαγιόρκα και την περασμένη σεζόν σημείωσε 9 γκολ και 9 ασίστ σε 38 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Μάλιστα ο παίκτης θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μίντιλαντ και ίσως βρεθεί στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»:


«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ' ευχήν, ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Θα έλεγα ότι όλα με έπεισαν να έρθω στον Παναθηναϊκό. Αρχικά επιθυμούσα να φύγω από την Ισπανία ώστε να μπορέσω να έχω μια νέα εμπειρία και να διεκδικήσω τίτλους»

Για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει: «Όλο αυτό το διάστημα έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου, όποτε εκείνος το κρίνει απαραίτητο».

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι πολύ ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν τώρα στην ομάδα, όμως έχω μιλήσει με με φίλους, όπως και με τον Νάνο και μου έχουν πει τα καλύτερα».

Για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: «Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι του επιτελικού μέσου, όμως μπορώ να παίξω ακόμη σαν εσωτερικός μέσος στην μεσαία γραμμή ή σαν εξτρέμ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι».

Το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας; «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να φορέσω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, όμως θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.