Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Δεν φοβόμαστε τη Νάπολι»

Βαλβέρδε: «Δεν φοβόμαστε τη Νάπολι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2014 00:52
Με σεβασμό αλλά χωρίς κανένα φόβο θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπιλμπάο, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπιλμπάο διεκδικεί κόντρα στη Νάπολι την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται την Τρίτη στο «Σαν Πάολο» της Ιταλίας (21:45).

Γι’ αυτό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε πως η Μπιλμπάο θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται τη Νάπολι προσθέτοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη και να μην υποπέσει σε λάθη που σε τέτοια παιχνίδια στοιχίζουν την πρόκριση:

«Σε ένα τέτοιο ζευγάρι, μια κακή στιγμή μπορεί να προκαλέσει τον αποκλεισμό. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Ξέρουμε ότι έχουν κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες που είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες της Νάπολι και αυτή τις δικές μας. Δεν τη φοβόμαστε. Θα υπάρχει πίεση αλλά και για τις δύο ομάδες» δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Για τη συμμετοχή της Μπιλμπάο στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη με τόσο κόσμο να μας υποστηρίζει. Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε τη συμμετοχή μας σε αυτά τα παιχνίδια. ».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί: «Δεν ξέρω αν κάποια ομάδα είναι φαβορί. Με το σκεπτικό ότι η Νάπολι έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν και εμείς έχουμε χρόνια να παίξουμε στη διοργάνωση, τότε μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι το φαβορί. Δεν είναι όμως πλεονέκτημα να είσαι φαβορί. Είναι ένα ανοιχτό ζευγάρι και θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες».

Για το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα εκτός έδρας γκολ. Ξέρουμε τι σημασία έχει να πετυχαίνεις γκολ εκτός έδρας και δεν θα στηρίξουμε όλες μας τις ελπίδες στον επαναληπτικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.