Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90+3’ για Τότεναμ, «γκέλαρε» η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90+3’ για Τότεναμ, «γκέλαρε» η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2014 19:09
Με τον 20χρονο Έρικ Ντάιερ να βρίσκει δίχτυα στο 90+3’, η Τότεναμ «απέδρασε» με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Γουέστ Χαμ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, όχι όμως και η Έβερτον η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της νεοφώτιστης Λέστερ που ισοφάρισε με γκολ στο 86’!

Ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Τότεναμ πραγματοποίησε ο Έρικ Ντάιερ, καθώς ο 20χρονος άσος με γκολ στο 90+3’ χάρισε την νίκη με 1-0 στην ομάδα του στην έδρα της Γουέστ Χαμ!

Οι «πετεινοί» στο ντεμπούτο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο τους, έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 29’ λόγω αποβολής του Νόουτον και ένα λεπτό μετά ο Νόμπλ έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες χάρη σε αποβολή του Κόλινς και τελικώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντάιερ «πάγωσε» το «Άπτον Παρκ», διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την Τότεναμ, η οποία πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΛ στην Κύπρο!

«Γκέλα» στο 86’ για Έβερτον, «διπλά» για Χαλ και Άστον Βίλα


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90+3’ για Τότεναμ, «γκέλαρε» η Έβερτον
Παρότι προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην έδρα της Λέστερ, η Έβερτον δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με γκολ που δέχτηκε στο 86’.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν προβάδισμα με τρομερό γκολ του ΜακΓκίντι στο 20ο λεπτό, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση από τους νεοφώτιστους, οι οποίοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τέρμα του Ουγιόα.

Στο 45’ ο Νέισμιθ κατάφερε να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο στην επανάληψη η Λέστερ ανέβασε ρυθμούς και στο φινάλε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Γουντ στο 86’.

Στα άλλα παιχνίδια, η Χαλ με γκολ του Τσέστερ (52’) κέρδισε με 1-0 τη νεοφώτιστη ΚΠΡ στο Λονδίνο, ενώ «διπλό» πήρε η Άστον Βίλα, η οποία με τέρμα του Βέιμαν (50’) κέρδισε με 1-0 τη Στόουκ στο «Μπριτάνια». Τέλος, Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Χόθρονς» (Μπεραχίνο 42’ πεν., 74’ – Κάτερμολ 5’, Λάρσον 85’).

Το τρομερό γκολ του ΜακΓκίντι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.