Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλος με Ίντερ ο ΠΑΟΚ πριν τη Ζίμπρου (video)

Ισόπαλος με Ίντερ ο ΠΑΟΚ πριν τη Ζίμπρου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 22:46
Έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Ζίμπρου έδειξε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 0-0 σε φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ στην Τούμπα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Βράβευσε τον Ζανέτι ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ στην Τούμπα που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Αναστασιάδη ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Ζίμπρου για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς δεν απειλήθηκε σοβαρά από την Ίντερ και μάλιστα δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα στο πρώτο μέρος με μεγαλύτερη το σουτ του Σαλπιγγίδη στο 32’ που απόκρουσε ο Χαντάνοβιτς.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη λόγω και των πολλών αλλαγών, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσικάς, Ρατς (70' Σπυρόπουλος) Σκόνδρας (77' Παναγιωτούδης), Τζαβέλλας (68' Βίτορ), Τζιόλης (56' Τζιόλης), Μαντούρο (68' Σαββίδης), Γκολάσα (50' Μάρτενς) Σαλπιγγίδης (64' Κουλούρης), Αθανασιάδης (34' Περέιρα)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (69΄ Καρίσο), Zόναθαν (86΄ Σιλβέστρε), Ζέσους, Ικάρντι, Κόβασιτς, Βίντιτς (69΄ Αντρεόλι), Ρανόκια, Ντ’ Αμπρόσιο (56΄ Οσβάλντο), Ναγκατόμο (79΄ Όμπι), Χερνάνες (79΄ Γκουαρίν), Μβιλά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.