Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπλαν σε Λαβέτσι: «Όποιος θέλει μπορεί να φύγει»

Μπλαν σε Λαβέτσι: «Όποιος θέλει μπορεί να φύγει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 21:16
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Εζεκιέλ Λαβέτσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Αργεντινός άσος δεν ήρθε σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για την ανανέωση του συμβόλαιο του, την ώρα που ο Λοράν Μπλαν δήλωσε πως εάν θέλει κάποιος να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή.

Ο Εζεκίελ Λαβέτσι δεν ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη γαλλική ομάδα και μάλιστα φέρεται ότι ζήτησε μεταγραφή, με τη Γιουβέντους να είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Μάλιστα ο Λοράν Μπλαν κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη με τον Αργεντινό, δηλώνοντας πως εάν κάποιος θέλει να φύγει, δεν θα τον σταματήσει κανείς:

«Εάν κάποιος θέλει να φύγει, δεν θα τον σταματήσουμε και πιθανότατα θα αποκτήσουμε άλλον για να καλύψει το κενό του. Πήραμε παίκτες που θέλαμε και δυναμώσαμε σε θέσεις που έπρεπε», δήλωσε ο Μπλαν.

Εκτός από τη Γιουβέντους, για τον Λαβέτσι φέρεται ότι ενδιαφέρονται επίσης Μίλαν και Λίβερπουλ, ενώ να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.