Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Αυτή η Τσέλσι μπορεί να πρωταγωνιστεί για μια δεκαετία»

Μουρίνιο: «Αυτή η Τσέλσι μπορεί να πρωταγωνιστεί για μια δεκαετία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 15:13
Ομάδα που έχει προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία έχει η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. «Δεν μας ενδιαφέρει ο Μπενατιά», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ικανοποιημένος με το ρόστερ της Τσέλσι τη φετινή σεζόν και ιδιαίτερα αισιόδοξος πως η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φαίνεται ότι βάζει πολύ ψηλά τον πήχη:

«Έχουμε την ομάδα που θα θέλαμε να έχουμε. Είναι ομάδα για το αύριο, για την επόμενη σεζόν και επιπλέον ομάδα με μεγάλες προδιαγραφές για τα επόμενα πέντε ή δέκα χρόνια με τόσους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επομένως μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα μου» δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Κανένας προπονητής δεν λέει ότι έχει το τέλειο ρόστερ. Κανένας προπονητής δεν λέει ότι η ομάδα του είναι τέλεια ή ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί σε ορισμένες θέσεις».

Για τις κινήσεις της ομάδας το φετινό καλοκαίρι: «Ο σύλλογος ήταν φανταστικός γιατί πραγματοποίησε τους τρεις μεταγραφικούς στόχους που ζητούσα, ένα αριστερό μπακ, ένα μέσο και ένα επιθετικό. Στην πραγματικότητα μου έφερε δύο επιθετικούς γιατί και ο Ντιντιέ (Ντρογκμπά) επέστρεψε.

Αγοράσαμε τρεις παίκτες, τους Φελίπε Λουίς, Ντιέγκο Κόστα και Φάμπρεγκας που ανήκουν στους κορυφαίους στις ηλικίες 25 με 30. Είναι τρεις έμπειροι παίκτες με ποιότητα που δυναμώνουν άμεσα την ομάδα».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για τον Μπενατιά: «Δεν ενδιαφερόμαστε. Έχουμε τους Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς και Ζουμά. Επίσης θέλουμε βήμα βήμα να βάλουμε στην ομάδα και τον Κρίστενσεν. Προπονείται μαζί μας κάθε μέρα όπως κάθε παίκτες της πρώτης ομάδας, παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.